Anyone experiencing this issue...

IM_A_BLIND_KID
60 postsMember, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield, Battlefield 1, Battlefield V Member
Tried everything and I’m constantly experiencing packet loss ? :/ currently with virgin media using own router...disconnected all that started using virgin hub 3 and still packet loss....server issue? Anyone else having this problem. Cheers.

Comments

  • MurfCr
    1021 postsMember, Battlefield 4, Battlefield, Battlefield 1, CTE, Battlefield V Member
    yup...getting it on V also..
  • dcs500
    1406 postsMember, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield, Battlefield 1, Battlefield V Member
    I know the virgin routers were suffering from packet loss, google hub3 latency. Maybe it needs updating, more likely it’s the BFV servers.
  • ElliotLH
    8181 postsMember, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield, Battlefield 1, CTE, Battlefield V Member
    Didn't they switch BF1 servers to AWS ones as well?
  • OskooI_007
    710 postsMember, Battlefield, Battlefield 1, Battlefield V Member
    ElliotLH wrote: »
    Didn't they switch BF1 servers to AWS ones as well?

    Yes they did.
  • ElliotLH
    8181 postsMember, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield, Battlefield 1, CTE, Battlefield V Member
    OskooI_007 wrote: »
    ElliotLH wrote: »
    Didn't they switch BF1 servers to AWS ones as well?

    Yes they did.

    Thanks. Maybe that's part of the problem?
Sign In or Register to comment.