Nowe rangi i odblokowania : Kontynuuj swoją karierę w Battlefield 1 i awansuj do 10 kolejnych rang. W dodatku „Nie przejdą” odblokujesz nowe medale, nieśmiertelniki, gwiazdki za służbę i wpisy do kodeksu.
Mam pytanie 10 kolejnych rang to chodzi o kolejne 10 lvl dla danej klasy np szturmowiec, czy o podniesienie ogólnego lvl z 100 na 110?
no chyba raczej lvl bo po co by to było jak najwyższe bronie odblokowują się na 10 randze
Jak ogladalem filmik od "KromkaChleba: na YT to wspomina o tym, ze kazda klasa dostanie mozliwosc rozwoju do 50 lvl, wiec z kazdym dodatkiem bedzie 10 kolejnych poziomow, w zalozeniu sa 4 dlc wiec by sie zgadzalo. (konkretnie dajcie na 6.12 na filmiku)
@Lucas-Gannicus Ciekawe w takim wypadku czy majac nabite np 1500000 pkt na szturmowcu automatycznie wskoczy ten 20 lvl czy punkty sie wyzeruja do 10 lvl i bedzie trzeba nabijać na nowo. Ja Kromke zrozumialem tak, ze od razu ma byc 50lvl i to testuja na CTE min po to maja byc baretki ulatwiajace expienie
Szczerze mowiac nie wiem do konca, wydaje mi sie ze on podaje o mozliwosci rozwoju do 50 lvl ale po wszystkich dlc bo z tych info, ktore do tej pory posiadam to po najblizszym dlc podniosa tylko o 10 lvl, wiec zakladam jak wspomnialem w poscie powyzej, ze co dlc bedzie 10 poziomow wiecej. Co do pkt expa na konkretnej klasie tez nie wiem czy odrazu dostanie sie poziom konkretny czy nadal trzeba bedzie nabijac (sam mam na szturmowcu prawie 8 milionow expa) To samo tyczy sie kodeksow, za kazde 500 kilsow dana bronia dostanie sie elitarny kodeks, wiec jesli mam na broni przekroczone 500 kilsow to tez z automatu powinienem go dostac. Pozostaja domysly i czekac na konkrety. Narazie dziele sie tym co wiem, gdy bede wiedzial cos wiecej napewno sie tym podziele
Zapowiada się ciekawie. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Może się okaże, że będzie równie udany, co tryb operacji. Mogliby już podać datę premiery tego DLC.
Komentarz
no chyba raczej lvl bo po co by to było jak najwyższe bronie odblokowują się na 10 randze
W jedności siła. O sile jedności świadczą jednostki.
Już widze ten płacz o nowego LMG i broń dla medyków