Akurat 25 killi z rifli to nie taki kłopot. Bardziej bym się martwił miną lub garnkiem.
Generalnie spoko te zadania. Będzie dodatkowa zabawa choć zapewne mocno irytujaca momentami to równie satysfakcjonująca po ukończeniu.
Akurat 25 killi z rifli to nie taki kłopot. Bardziej bym się martwił miną lub garnkiem.
Generalnie spoko te zadania. Będzie dodatkowa zabawa choć zapewne mocno irytujaca momentami to równie satysfakcjonująca po ukończeniu.
To jest kłopot bo jak gram medykiem to po to by reanimować i leczyć a nie biegać z granatnikiem. Miny czy limpetki nie kolidują z rolą danej klasy a ta rifla to medykowi potrzebna jak wrzód na ☹☹☹☹. Wolałbym 500 albo 1000 reanimacji niż to ☹☹☹☹.
To jest kłopot bo jak gram medykiem to po to by reanimować i leczyć a nie biegać z granatnikiem. Miny czy limpetki nie kolidują z rolą danej klasy a ta rifla to medykowi potrzebna jak wrzód na ☹☹☹☹. Wolałbym 500 albo 1000 reanimacji niż to ☹☹☹☹.
Dokładnie, bo jak bierzesz ten granatnik to musisz zrezygnować albo z apteczek albo z możliwości podnoszenia ludzi czyli głównych zadań medyka. Mogliby dać możliwość używania granatnika np zamiast normalnych granatów, wtedy miałoby to sens.
Bez przesady, "tubernoob" to dość znana odmiana medyka, M320 czy inny UGL był dość popularną zabawką w serii po refreshu, sam znam takich którzy w Metrze bez tuby ani rusz
A na mapie Fort de Vaux to da to zrobić w jedną rundę, jakoś przebolejesz brak apteczki/strzykawki.
Do czasu... Tak sobie obserwuję reddita i widziałem, że już kilka nieprzychylnych komentarzy odnośnie różnych spraw a w szczególności ammo 2.0 przepadło. Widocznie dopadł je seryjny samobójca. Może i nie były super grzecznie ale na bank konstruktywne i daleko im było do hejtu.
Ostatnio zauważyłem, że w bibliotece pojawiło mi się Battlefield 1 CTE, ale kiedy nie wejdę to jest pusto. Jest kilka serwerów ale ludzi 0. To normalne? Jak cokolwiek testować czy sprawdzać skoro nie ma jak grać?
Tak to normalne, bierz pod uwagę strefę czsową o której grasz jak grasz z czasem US cofniętym o ok 8h to pograsz a z czasem EU nie do końca w EU zazwyczaj lipa z serwerami CTE
Destruction = End of the old and the begin of the new.✴ TEAM: TSHLD ✴ http://tiny.pl/g5q77
A no patologia bije po gałach, tu akcja testujcie kolejne dziecko CTE za non-profit i raczej bez souvenirów do kolejnych/obecnych BF-ów ale żeby jaki kawałek działającego 24/7 serwera dali z opcją dummy-boot jeżeli nie ma żywych, to takie mózgi i i by tak dali po półdupku, nie na pewno nie to jest jakiś spisek tu trzeba komisję powołać, trumny otworzyć - a najlepiej dajcie opcje startu z nawet jednym na mapie to już będzie ewolucja .
no thanks just get to work
Kolego bart wracaj do minecrafta a nie do gier pokroju BF,nie grałeś na CTE a się chcesz wypowiadać, nie masz czasu grac w godzinach USA to nie graj! proste a nie szkaluj
Post edited by SylwesterSpalony on
Destruction = End of the old and the begin of the new.✴ TEAM: TSHLD ✴ http://tiny.pl/g5q77
PUBG to ta gra w której kasując odpowiednie pliki z katalogu z grą mamy przeźroczyste budynki?
Też się zastanawiam nad Vietnamem. A ostatnio przeprosiłem się z czwóreczką. Jedna runda na Szanghaju dała mi ostatnio więcej "fanu" niż wszystkie rundy rozegrane w BF1
RS2:V - Fajna, ale trzeba miec z kim grac. Ogolnie szybko i latwo zginac. Gra trudniejsza niz bf2 - Taki PR w Vietnamie. Do 1 bez porownania. Super sprawa na 64 graczy limit 2 snajperow na strone. Tez musze "4" odpalic. Evil masz jakas grupe grajaca w 4?
Komentarz
Poczekaj jak trzeba będzie zrobić 300 lub więcej zabić na Kolibri by odblokować jakąś full petardę
Dokładnie, bo jak bierzesz ten granatnik to musisz zrezygnować albo z apteczek albo z możliwości podnoszenia ludzi czyli głównych zadań medyka. Mogliby dać możliwość używania granatnika np zamiast normalnych granatów, wtedy miałoby to sens.
A na mapie Fort de Vaux to da to zrobić w jedną rundę, jakoś przebolejesz brak apteczki/strzykawki.
https://www.reddit.com/r/battlefield_live/comments/61ti51/please_behave/
Naprawiania gdy od tyłka strony ciąg dalszy...
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
~~ Pecetowiec od zarania dziejów. ~~ Gram bez spiny, zabijam klawiszem Q ~~ Sprawdź się w Zula Europe ~~
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
no thanks just get to work
https://www.reddit.com/r/battlefield_live/comments/6jmxmy/lupkow_pass_on_cte/
A mnie z Zuli
Zastanawiam się nad kupnem Rising Storm 2: Vietnam
Pozdrawiam szanownych graczy
~~ Pecetowiec od zarania dziejów. ~~ Gram bez spiny, zabijam klawiszem Q ~~ Sprawdź się w Zula Europe ~~
Też się zastanawiam nad Vietnamem. A ostatnio przeprosiłem się z czwóreczką. Jedna runda na Szanghaju dała mi ostatnio więcej "fanu" niż wszystkie rundy rozegrane w BF1
Wąsiasty a Ty już tak nie latasz