Witam.
Panie Janie to ja poproszę o dodanie do plutonu.
Jest to mój 1 bf więc moja gra jeszcze ☹☹☹☹ nie urywa ale wiekowo pasuje:)
Gram w godzinach wieczornych koło 20 i nie często jestem na ts - ale rozkazów i próśb słucham.
Pozdrawiam.
@Bero zapraszam, po 20 zwykle zaczynamy. @Gwardus Tak jak wyzej po 20 wiekszosc zaczyna sie zbierac. Co do skilla/umiejetnosci kompletnie sie tym nie przejmuj. Kazdy kiedys zaczynal. U nas jest cale spektrum od poczatkujacych po starych wyjadaczy i wszyscy sie dobrze bawia.
Zachecam do wbijania na TSa nawet jesli mialbys tylko sluchac bo nie mozesz rozmawiac. Gra w BFa bez TSa i druzyny to jak gra z botami, singleplayer. No i na TS zawsze jest wesolo.
Komentarz
TS: 5.135.88.211
Gramy dla dobrej wspolnej zabawy bez niepotrzebnych spin. Sa u nas dziadki z czasow starego BF 1942, BF 2 jaki i mlode Wilki
Nie obrazamy innych graczy, niech wszyscy sie dobrze bawia.
Gramy zwykle po 20.
Panie Janie to ja poproszę o dodanie do plutonu.
Jest to mój 1 bf więc moja gra jeszcze ☹☹☹☹ nie urywa ale wiekowo pasuje:)
Gram w godzinach wieczornych koło 20 i nie często jestem na ts - ale rozkazów i próśb słucham.
Pozdrawiam.
@Gwardus Tak jak wyzej po 20 wiekszosc zaczyna sie zbierac. Co do skilla/umiejetnosci kompletnie sie tym nie przejmuj. Kazdy kiedys zaczynal. U nas jest cale spektrum od poczatkujacych po starych wyjadaczy i wszyscy sie dobrze bawia.
Zachecam do wbijania na TSa nawet jesli mialbys tylko sluchac bo nie mozesz rozmawiac. Gra w BFa bez TSa i druzyny to jak gra z botami, singleplayer. No i na TS zawsze jest wesolo.
Dziś zapewne okolo 20 zbieramy się na ts
Zaproś nas do znajomych
JanKiller69
JanTwardy
I złóż podanie do plutonu
Edit
pamiętam że wczoraj byłeś na ts
Pozdrawiam
Wysłałem zaproszenie.
Oczywiscie, zapraszamy.
Fajnie sie razem gralo, wesolo bylo