Aktualizacja BF1 oraz dodatek W imię cara dostępny od 5go września

EA_Kuba
161 postsPosty: 246Member, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V
edytowano wrzesień 2017
Z przyjemnością informujemy, że dodatek "W imię cara" do Battlefield 1 wraz z aktualizacją gry będzie możliwy do pobrania jutro. Dodatek "W imię cara" będzie dostępny tylko dla właścicieli przepustek sezonowych oraz Battlefield 1 Rewolucja w ramach dwutygodniowego wcześniejszego dostępu, aktualizacja gry Battlefield 1 jest niezbędna do rozgrywki sieciowej.

Aktualizacja będzie automatycznie ulokowana dla każdej z platform we wtorek 5 września wedle poniższego harmonogramu:
  • PC: Rozgrywka sieciowa będzie wyłączona na 2 godziny od 07.00 UTC / 12.00 AM PST. (9.00 CEST)
  • PS4:Rozgrywka sieciowa będzie wyłączona na 2 godziny od 9.00 UTC / 2.00 AM PST. (11.00 CEST)
  • Xbox One: Rozgrywka sieciowa będzie wyłączona na 2 godziny od 11.00 UTC / 4.00 AM PST. (13.00 CEST)

Aktualizacje w języku angielskim znajdziecie tutaj, niedługo po tym będą również dostępne na forum tutaj, kiedy aktualizacja gry będzie dostępna na serwerach. Nie zapomnijcie sprawdzić tych linków!

Dziękujemy za waszą cierpliwość!

Zespół EA/DICE
Post edited by EA_Kuba on
Ta dyskusja została zamknięta.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!