Battlefield 1 Aktualizacja 09212017

EA_Kuba
163 postsMember, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V Posty: 248
edytowano wrzesień 2017
Witajcie!

W czwartek 21 września wydana zostanie aktualizacja dla wszystkich graczy Battlefield 1, mająca na celu rozwiązanie kluczowych problemów dotyczących opóźnień oraz połączenia. W związku z tym tryb wieloosobowy Battlefield 1, będzie tymczasowo niedostępny wedle poniższego harmonogramu:

PC: BF1 tryb wieloosobowy niedostępny przez 1 godzinę od 1100 UTC/ 4:00AM PDT.
PS4: BF1 tryb wieloosobowy niedostępny przez 1 godzinę od 1200 UTC / 5:00AM PDT.
Xbox One: BF1 tryb wieloosobowy niedostępny przez 1 godzinę od 1300 UTC/ 6:00AM PDT.


Dziękujemy za waszą cierpliwość i do zobaczenia w grze! :)
Post edited by EA_Kuba on
Ta dyskusja została zamknięta.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!