Battlefield 1 Aktualizacja Październikowa 10122017

EA_Kuba
163 postsMember, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V Posty: 248
edytowano październik 2017
Z przyjemnością informujemy, że październikowa aktualizacja zostanie wydana dnia 12 października. Pobranie jej będzie obowiązkowe dla wszystkich graczy Battlefield 1.

Aktualizacja zostanie automatycznie wydana na każdą z platform w czwartek, 12go października, w związku z czym funkcja gry wieloosobowej zostanie wyłączone wedle poniższego harmonogramu:

PC: Tryb wieloosobowy będzie wyłączony na 2 godziny od 07.00 UTC / 12.00 AM PT.
PS4: Tryb wieloosobowy będzie wyłączony na 2 godziny od 8.00 UTC / 2.00 AM PT.
Xbox One: Tryb wieloosobowy będzie wyłączony na 2 godziny od 9.00 UTC / 4.00 AM PT.

Lista zmian będzie dostępna tutaj. Nie zapomnijcie rzucić okiem na listę zmian kiedy aktualizacja wejdzie w życie.

Dziękujemy,

Zespół EA/DICE
Post edited by EA_Kuba on
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!