Battlefield 1 Aktualizacja serwera 01102018

EA_Kuba
72 postsPosty: 107Member, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha
Na dzień 10 stycznia 2018 roku została zaplanowana aktualizacja serwera, mająca na celu usunięcie problemu związanego z "latającym drednotem" na mapie Przylądek Helles podczas Operacji Gallipoli. Podczas wdrażania aktualizacji serwera, może dojść do rozłączenia z aktualnej gry, kiedy to nastąpi wystarczy ponownie do niej dołączyć. Aktualizacja zostanie wydana wedle harmonogramu:

PC: Aktualizacja serwera rozpocznie się 900 UTC/ 1:00AM PST (10:00 czasu polskiego)
PS4: Aktualizacja serwera rozpocznie się 930 UTC / 1:30AM PST (10:30 czasu polskiego)
Xbox One: Aktualizacja serwera rozpocznie się 1000 UTC/ 2:00AM PST (11:00 czasu polskiego)

Dziękujemy,
Zespół EA/DICE
Ta dyskusja została zamknięta.