Battlefield 1 Aktualizacja serwera 01162018 i "Prise de Tahure" dla Wszystkich!

EA_Odix
12 postsMember, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Staff (retired), Battlefield V Posty: 17
W dniu 16 stycznie 2018 roku została przeprowadzona aktualizacja/konserwacja serwera na wszystkich platformach. Jednocześnie dodatkowa w Battlefield 1 „Nie przejdą” nocna mapa „Prise de Tahure” będzie dostępna dla wszystkich posiadaczy podstawowej wersji gry od 16 stycznia. Podczas wdrażania aktualizacji serwera, może dojść do rozłączenia z aktualnej gry, kiedy to nastąpi wystarczy ponownie do niej dołączyć. Aktualizacja zostanie wydana wedle harmonogramu:

PC: Aktualizacja serwera rozpocznie się 900 UTC/ 1:00AM PST (10:00 czasu polskiego)
PS4: Aktualizacja serwera rozpocznie się 930 UTC / 1:30AM PST (10:30 czasu polskiego)
Xbox One: Aktualizacja serwera rozpocznie się 1000 UTC/ 2:00AM PST (11:00 czasu polskiego)

Dziękujemy,
Zespół EA/DICE
Ta dyskusja została zamknięta.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!