BF1 Niespokojne wody - Morze Północne oraz aktualizacja gry 30012018

EA_Kuba
161 postsPosty: 246Member, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V
edytowano styczeń 2018
Z przyjemnością informujemy, że aktualizacja Battlefield 1 Niespokojne wody - Morze Północne oraz gry będzie możliwa do pobrania od 30 stycznia 2018. Zawartość dodatku Niespokojne wody - Morze Północne będzie dostępna dla posiadaczy Przepustki Premium oraz Battlefield 1 Rewolucja (2 tygodniowy wcześniejszy dostęp), aktualizacja gry jest niezbędna do pobrania dla wszystkich użytkowników chcących grać online.

Aktualizacja zostanie wydana wedle poniższego harmonogramu dnia 30 stycznia (wtorek) na wszystkich platformach:
  • PC: Tryb wieloosobowy niedostępny przez 2 godziny poczynając od 08.00 UTC / 12.00 AM PST. (7.00 Czasu polskiego)
  • PS4: Tryb wieloosobowy niedostępny przez 2 godziny poczynając od 10.00 UTC / 2.00 AM PST. ( 9.00 Czasu polskiego)
  • Xbox One: Tryb wieloosobowy niedostępny przez 2 godziny poczynając od 12.00 UTC / 4.00 AM PST. (11.00 Czasu polskiego)

Zmiany, które wnosi ze sobą aktualizacja, dostępne są tutaj.

Dziękujemy
Zespół EA/DICE
Post edited by EA_Odix on
Ta dyskusja została zamknięta.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!