Battlefield 4 Aktualizacja serwera 04192018

EA_Kuba
159 postsPosty: 244Member, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V
edytowano kwiecień 2018
Witajcie!

Dnia 19 kwietnia będzie miała miejsce przerwa techniczna, podczas której gracze tymczasowo będą wyrzuceni z gry online. Do rozgrywki będzie można natychmiast dołączyć.

Przerwa techniczna odbędzie się wedle poniższego harmonogramu:
  • PC - PC aktualizacja rozpocznie się 09:00 UTC / 2:00AM PDT.
  • PS4 - PS4 aktualizacja rozpocznie się 09:20 UTC / 2:20AM PDT.
  • Xbox One - aktualizacja rozpocznie się 09:40 UTC / 2:40AM PDT.

Dziękujemy

Zespół EA/DICE
Post edited by EA_Kuba on
Ta dyskusja została zamknięta.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!