Battlefield 1 - Aktualizacja kwietniowa harmonogram + livestream

EA_Kuba
163 postsMember, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V Posty: 248
Witajcie!

We wtorek 24 go kwietnia wejdzie w życie aktualizacja kwietniowa do gry Battlefield 1 na wszystkie platformy. Podczas tej aktualizacji, tryb wieloosobowy będzie niedostępny przez okres 1 godziny. Harmonogram poniżej:

PC – Rozgrywka wieloosobowa będzie zawieszona na 1 godzinę od 0800 UTC / 1AM PDT
PS4 – Rozgrywka wieloosobowa będzie zawieszona na 1 godzinę od 0900 UTC / 2AM PDT.
Xbox One – Rozgrywka wieloosobowa będzie zawieszona na 1 godzinę od 1000 UTC / 3AM PDT.

Aktualizacja jest niezbędna dla wszystkich posiadaczy Battlefield 1.

Dziękujemy za waszą cierpliwość, nie zapomnijcie sprawdzić informacji o aktualizacji na stronie battlefield.com, oraz na forum, kiedy wejdzie ona w życie.

Dodatkowo 24 go kwietnia o godzinie 8PM UTC / 1 PM PDT, sprawdźcie oficjalny kanał twitch.tv/battlefield, po więcej informacji na temat kwietniowej aktualizacji oraz stream z Battlefield 1 Potyczki.

Zespół
EA/DICE
Ta dyskusja została zamknięta.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!