Mam poważne pytanie do moderacji tego forum. A w sumie to zainteresowany jestem odpowiedzią tylko jednego. @Rydzu2015
Taka czysto hipotetyczna sytuacja. Gdyby jakiś użytkownik forum (na przykład jakiś naczelny forumowy troll) wszedł w posiadanie gameplayu z mapy Rotterdam. Czy może go podlinkować na forum do pobrania (bo na youtubie szybko zniknie). Użytkownik ten ma świadomość, że do 31 sierpnia jest nałożone embargo na materiały z Gamescomu, jednak użytkownika nikt o tym nie informował wprost. NDA obowiązuje chyba osobę, która udostępniła rzeczony materiał a nie forumowego hejterka c'nie? Mogę poznać Twoje stanowisko w tej sprawie?
//EDIT
Z jakichś niepojętych przyczyn EA zmieniło zdanie i skróciło embargo do 27 sierpnia (poniedziałek) do godziny 15:00.
Tak NDA obowiązuje osoby które grały.Z miłą chęcią zobaczył bym gameplay ale przypuszczam że tak samo jak na YT, EA/DICE zgłosiłaby film tak to też będzie na forum i @EA_Kuba usunie link.W sumie to nie będziemy długo czekać na rozgrywkę
https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/
Śledźcie tę stronkę regularnie, a pooglądacie masę "wyciekłych relacji z rozgrywki".
Od wczoraj widziałem już ze dwie, dzisiaj został wrzucony całkiem niezły z użyciem RTX 2080 Ti z włączonym ray tracingiem.
Fajnie, że to RTX pokazują ale ☹☹☹☹ nie urywa. Ścinki są widoczne i na moje oko ze 30 FPS. Tak wiem - to alfa. Tylko trzeba mieć świadomość, że BF działa dobrze tylko w otwartej becie bo sporo niepotrzebnych oczojebliwych efektów jest wyłączonych. Jest to "dobre" po sporo ludzi po testach kupi BF-a myśląc, że później będzie tylko lepiej. Niestety rzeczywistość jest zgoła odmienna co widać chociażby po BF1, który z aktualizacji na aktualizację działa gorzej. Wystarczy spojrzeć na aktualne problemy z BF1. W kółko to samo - ścinki, przycinki, spadki fps itp. Nie trzeba być wróżbitą by na tej podstawie wywnioskować, że w V czekają nas te same problemy. Dla mnie alfa, otwarta beta nie jest żadnym wyznacznikiem. Ciśnienia na V-kę nie mam ale po wyjściu gry będę śledził dział z problemami technicznymi.
Kiedyś to były Bf-y. Znaczy przed BF3 i kastratem BC2.
Evil, tak jak gadaliśmy. Mapa super ale niedociągnięć technicznych póki co mnóstwo.
Wydaje mi się, że Dice powinni mieć możliwość wydawania gier kiedy je skończą a nie kiedy EA ustali termin.
No to mamy kolejne rzeczy które otrzymamy po premierze czyli SOON™...
Tryb wieloosobowy w Battlefield V jest najbardziej rozbudowany w całej serii. Toczące się na kilku mapach Wielkie Operacje zapewniają niesamowite przeżycia – takie jak naloty spadochroniarzy, najazdy czołgów i podniebne walki – a zupełnie nowy tryb battle royale oraz kooperacyjny tryb Sił Połączonych dostarczą zawartość po premierze. Rozgrywka typu kamień / papier / nożyce nagradza za umiejętności i wykorzystanie strategii podczas starć dla 64 graczy, w których udział biorą piechota, pojazdy oraz samoloty.
O BR wiadomo już od dawna. Teraz do listy dojdzie co-op...
Chyba temat z ficzerami, których nie otrzymamy na premierę będzie dłuższy niż ten informujący o tych, które otrzymamy. Nie dość że, ćwierć gra to jeszcze w fazie beta. I to nie są moje hejerskie projekcje tylko proponuję sobie posłuchać co mówi o swoich grach pan Aleks Grøndal.
Tak od 14 minuty proponuję...
Oni nawet już się z tym nie kryją że ich produkcje są wypuszczane w fazie BETA...
A już wszedłem na forum i zastanawiałem się co by tutaj dziś zhejtować. A tutaj proszę... Pierwsza pozytywna informacja od dłuższego czasu. Bardzo bardzo rozsądna decyzja. Normalnie trudno uwierzyć, że to EA. Ja bym poszedł jeszcze dalej i przesunął premierę na marzec. Wszyscy by na tym skorzystali. Nawet EA.
Również cieszy mnie ta informacja. Ludzie poprzechodzą Red Dead Redemption 2 i zdążą zauważyć, że COD jest słaby jak co roku .
Brawo EA.
Dice ma czas posiedzieć przy detalach. Może tym razem dostaniemy plutony i baretki na premierę. Nie wspomnę już o fallstarcie BF 4, tam takiej decyzji z jajami zabrakło.
Komentarz
W jedności siła. O sile jedności świadczą jednostki.
Taka czysto hipotetyczna sytuacja. Gdyby jakiś użytkownik forum (na przykład jakiś naczelny forumowy troll) wszedł w posiadanie gameplayu z mapy Rotterdam. Czy może go podlinkować na forum do pobrania (bo na youtubie szybko zniknie). Użytkownik ten ma świadomość, że do 31 sierpnia jest nałożone embargo na materiały z Gamescomu, jednak użytkownika nikt o tym nie informował wprost. NDA obowiązuje chyba osobę, która udostępniła rzeczony materiał a nie forumowego hejterka c'nie? Mogę poznać Twoje stanowisko w tej sprawie?
//EDIT
Z jakichś niepojętych przyczyn
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Śledźcie tę stronkę regularnie, a pooglądacie masę "wyciekłych relacji z rozgrywki".
Od wczoraj widziałem już ze dwie, dzisiaj został wrzucony całkiem niezły z użyciem RTX 2080 Ti z włączonym ray tracingiem.
LINK PADŁ
Ale prawdopodobnie prędzej czy później youtube też zareaguje.
Wydaje mi się, że Dice powinni mieć możliwość wydawania gier kiedy je skończą a nie kiedy EA ustali termin.
Zareagowali.
//EDIT
Już jest jutro ale będzie trzeba poczekać jeszcze do jutra
Kolejne informacje
Kolejne dwie rzeczy które zobaczymy SOON™ bo na pewno nie na premierę
- przeciąganie truposzy
- moździerz (a to akurat mnie cieszy)
O BR wiadomo już od dawna. Teraz do listy dojdzie co-op...
Chyba temat z ficzerami, których nie otrzymamy na premierę będzie dłuższy niż ten informujący o tych, które otrzymamy. Nie dość że, ćwierć gra to jeszcze w fazie beta. I to nie są moje hejerskie projekcje tylko proponuję sobie posłuchać co mówi o swoich grach pan Aleks Grøndal.
Tak od 14 minuty proponuję...
Oni nawet już się z tym nie kryją że ich produkcje są wypuszczane w fazie BETA...
Więcej informacji tutaj
No cóż , niech dopracują chociaż grę
Brawo EA.
Dice ma czas posiedzieć przy detalach. Może tym razem dostaniemy plutony i baretki na premierę. Nie wspomnę już o fallstarcie BF 4, tam takiej decyzji z jajami zabrakło.
W jedności siła. O sile jedności świadczą jednostki.