@JanTwardy od czasu do czasu jak mam chwilę to zagram w apexa bo nic innego nie ma
No i też myślałem żeby zainstalować BF4
Więc jeżeli wraz z @Your3vilTwin się skusicie to można coś pykac
@JanTwardy @[email protected]_JanKiller Ja to nie rozumiem nawet jak można było BF4 z dysku usunąć. Także jestem zwarty i gotowy. Jeżeli posiadacie to polecam też odpalić Battlefronta. Gra jest nadal ułomna i już taka pozostanie do śmierci ale wiele zmieniło się na plus.
@JanTwardy od czasu do czasu jak mam chwilę to zagram w apexa bo nic innego nie ma
Jak by co jeszcze 4 dawnych dydków jest w gotowości.
Kiedyś to były Bf-y. Znaczy przed BF3 i kastratem BC2.
Po tym 4.4 u mnie jest jeszcze gorzej, 120-150 fps a ścina jak by było z 30 cały czas...
@LM_Wyrzysk Widać dwie mapy, parę broni i lvl do 500 :P
Pograłem dzisiaj, toć to zmiany na 200 mb, anie 22 GB. Dwie mapy na tryby, których się nie dać, bo po trzech rundach zostaje maks 5 vs 8, a po kolejnych dwóch serwer pada. Migają mi ciągle nowe rzeczy w uzbrojeniu i mojej kompanii, ale oczywiście bug, bo nic nie mam nowego. Balansu i możliwości ustawiania zadań na serwerze zapomnieli dodać, czy będzie soon? WTF?
Dawno nie strzelałem z BOYSa ale możliwe ze wykastrowali 😂 Ostatnia aktualizacja to śmiech na sali w sumie. Mieli poprawić działanie gry a zepsuli jeszcze bardziej - rwie grę ze grać się nie da - nie wspominając o celowaniu pub konfrontacji z wrogiem - wtedy jest tragedia i zgon.
Kto mi uwierzy w to że u mnie gra nie zacięła się ani razu od zainstalowania?Widziałem na filmach yt co się dzieje.Dziwne bo chyba mam magicznego kompa.
Jak kupiłem gre to np ping miałem w okolicach 29 po następnym patchu 40 a teraz około 70 nie kumam co oni robią ale nie idzie to w dobrą strone . Obnizyłem grafikę żeby mieć więcej fps a po tym patch jest ich jeszcze mniej. Zamiast optymalizować robić wszystko żeby ta garstaka graczy jakich została miała wrażenie że z czasem to sie ustabilizuje to jest totalny bałagan . Wygląda na to że pracują tylko nad skinami bo wydaje sie dice że gra działa perfekcyjnie tylko komu je sprzedadzą po takich anomaliach kupa niudaczników i tyle
Komentarz
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
@[email protected]_JanKiller
Ja to nie rozumiem nawet jak można było BF4 z dysku usunąć. Także jestem zwarty i gotowy.
Jeżeli posiadacie to polecam też odpalić Battlefronta. Gra jest nadal ułomna i już taka pozostanie do śmierci ale wiele zmieniło się na plus.
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
@LM_Wyrzysk Widać dwie mapy, parę broni i lvl do 500 :P
https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/d0zrp2/every_thing_is_fine/