Ta mapka ze stacją mi się podoba - lubię zamknięte przestrzenie, dobrze mi się na takich gra. Natomiast już można się spodziewać shitgunów i podludzi z MG. Nie można mieć wszystkiego.
Na niniejszym forum spotkałem się kiedyś z opinią, że "taki mają styl" hahahaha
Panowie w nowego CODa bete graliscie? @Your3vilTwin podobalo sie? Widzialem Wyrzysk pisal ,ze cos mu nie pasowalo. Ja BF5 odpuscilem juz jakies chyba z pol roku temu czesciej w 4 gram. Nowy COD to chyba bedziej na razie najlepsza opcja, najbardziej zblizona do BFa? BF5 nie ma spolecznosci, nie ma sensu grac.
Panowie w nowego CODa bete graliscie? @Your3vilTwin podobalo sie? Widzialem Wyrzysk pisal ,ze cos mu nie pasowalo. Ja BF5 odpuscilem juz jakies chyba z pol roku temu czesciej w 4 gram. Nowy COD to chyba bedziej na razie najlepsza opcja, najbardziej zblizona do BFa? BF5 nie ma spolecznosci, nie ma sensu grac.
Wg mnie CoD nie ma nic wspólnego ani z BF5, ani BF4. Sprawdzałem, bo zastanawiałem się, czy pod kątem podbojów nie kupić, ale to nie ma sensu. Zdarzyło mi się np. coś takiego:
Panowie macie jakieś pomysły co do tych przycinek w bf5? przecież nie da się grać...
JanTwardy Grałem i na PC i na Xboxie. CoD jak dla mnie to tylko na konsole, na pc mi nie podchodzi. Na tych standardowych trybach gra się na prawdę zaje.iście, ale ten podbój to haos i padaka, w ogóle nie podobny do tego z bfa. Nie jestem jakimś tam wielkim fanem coda, gram do tej pory tylko w WW2 bo najlepiej mi siadł i ten nowy cod tez będę ogrywał
@JanTwardy Było grane. Nawet mi się spodobało. Szczególnie te małe tryby. Bo te ich 64 osoby to dla mnie jakieś nieporozumienie. Ogromny chaos, kamperiada i drewniane pojazdy. Jednak przez ich decyzje markietingowe nie będę tej gry kupował.
Szkoda tylko, że to zawodowstwo kończy się w ostatnim czasie na trailerach. No niech próbują. Może przed premierą kolejnego BFa w końcu uda się opuścić fazę betatestów.
Ja tam wróciłem do V. Takie zło konieczne bo nic ciekawego w MP na razie nie ma i w najbliższym czasie nie będzie. Tylko nie piszcie o COD Zapewne pogram w RDR2 no ale tam MP to proteza. Tylko SP.
Kiedyś to były Bf-y. Znaczy przed BF3 i kastratem BC2.
Miałem już tu nic nie pisać ale po takiej fecie jaka miała miejsce po premierze tych dwóch mapek nie mogłem sobie odmówić . Mapki fajne , generalnie nie jest gorzej a to już dużo , ale waluty za osiągnięcia dalej nie zlicza tak jak niby wyświetla że dają ..... niby nic ale przy takiej pompie to przynajmniej to mogli poprawić
Komentarz
Jeżeli to się okaże prawdą to...
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
https://www.youtube.com/watch?v=aAzn64FBMsg
JanTwardy Grałem i na PC i na Xboxie. CoD jak dla mnie to tylko na konsole, na pc mi nie podchodzi. Na tych standardowych trybach gra się na prawdę zaje.iście, ale ten podbój to haos i padaka, w ogóle nie podobny do tego z bfa. Nie jestem jakimś tam wielkim fanem coda, gram do tej pory tylko w WW2 bo najlepiej mi siadł i ten nowy cod tez będę ogrywał
Było grane. Nawet mi się spodobało. Szczególnie te małe tryby. Bo te ich 64 osoby to dla mnie jakieś nieporozumienie. Ogromny chaos, kamperiada i drewniane pojazdy. Jednak przez ich decyzje markietingowe nie będę tej gry kupował.
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Tak bardzo nam z tego powodu wszystko jedno...