Ale dla odmiany zlicza ci zdania, które masz wykonać "nie ginąc...", nawet jeśli zginiesz. W ten sposób w jeden wieczór wyzłociłem sobie Type 100 medykowego Ale też inne śmiało można próbować. Dzienne zadania również przechodzą. Korzystajcie do kolejnej łatki.
Fajnie tylko szkoda ,ze na premiere tak nie bylo. Z znajomej mi grupy fanow serii BFa powiedzmy kolo 20 osob obecnie nikt nie gra w BF5. Najwiecej gra w 4, paru cos w 1. Samemu mi sie do 5 niechce wracac, chodz nie raz bronilem tej odslony. Wole zagrac w nowego CODa. W interesie tego gocia jest zeby bf5 mial sie jak najlepiej bo ma z tego chleb na YT.
Miejemy nadzieje ze wyciagneli lekcje. Niech pracuja nad kolejnym BFem, najlepiej osadzonym w czasach obecnych.
Samo w sobie mnie też wydaje się sensowne, ale skoro nie działa przez obiekty np. ściany to co bedzie z krzakami, lub mgłą. Jesli będzie tak jak z możliwością spotowania - raz widzisz przeciwnika i mozesz go oznaczyć innym razem w identycznej wydawałoby się sytuacji nie możesz to, po zmianie leżak w krzakach, jeśli "gra uzna go za będącego za przeszkodą" będzie na tle czerwonych ikonek jeszcze bardziej zakamuflowanym leżakiem niż teraz.
Masz mnie Nawet nie wiem czy będę pobierał tę aktualizację więc straciłem czujność. W sumie jest to jakiś plan. Jak nie potrafią balansować wszystkiego na raz to przynajmniej wywalą jedną zmienną z równania Ale spokojnie zostaną czołgi
Tak mnie zastanawia ta akcja z memami. ĘĄ chce pokazać, że mają poczucie humoru, że są fajni, tacy prospołeczni ? Dobre. Daleko nie trzeba szukać. Nasz rodzimy CDP RED pokazał podejście do społeczności. Gra też miała błędy. Dobrze o tym wiedzieli. Jednak pokazali klasę i co najważniejsze inteligencję. Dali zabawny film jak "specjalnie popsuli płotkę". Dali misję z gadającą Płotką itp. A co robi ĘĄ. Daje durnego mema robiąc ze społeczności idiotów jednocześnie lejąc na nich moczem. Wiadomo - złoty deszcz. Na dodatek ciepły. Mając takich "klyentów" znaczy społeczność jestem spokojny o 6-kę. Już teraz wiem, że zwiastun będzie zajedwabisty, rzetelni jutuberzy walną świetne recenzje. To jest ta zmiana na którą czekaliśmy. To jest ten prawdziwy BF6.
Kiedyś to były Bf-y. Znaczy przed BF3 i kastratem BC2.
/EDIT 22.06.2020 Szkoda, że memy miesiąca się już skończyły. Również przytłoczył mnie ogrom informacji z ostatniego E3 (czy tam EA PLAJ). Więc nie pozostaje nic innego tylko dalsze podsumowanie i analiza porażki zwanej BFV. Mam nadzieję, że DICE w końcu przejrzy na oczy i wyciągnie wnioski...
Komentarz
Poprawią mi problemy z dźwiękiem i chyba pierwszy raz będę się w stanie w pełni zgodzić z tym człowiekiem.
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
W interesie tego gocia jest zeby bf5 mial sie jak najlepiej bo ma z tego chleb na YT.
Miejemy nadzieje ze wyciagneli lekcje. Niech pracuja nad kolejnym BFem, najlepiej osadzonym w czasach obecnych.
Dorzucą w grudniu Wake to może zacznę grać częściej.
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
DICE znowu zaczyna grzebać tam gdzie nikt ich nie prosi czyli podejście do TTK v2. Ciekawe, jak tym razem się to zakończy.
Bardziej mnie dziwi jak zadziała w praktyce oznaczanie ikonkami wrogów:
Breaking news/Łamiąca wiadomość...
DICE w końcu udostępniło "prywatne serwery"
DICE? Ponad rok po premierze? W takim stanie?
https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/evji1m/other_thank_you_battlefield_community/
W sumie jest to jakiś plan. Jak nie potrafią balansować wszystkiego na raz to przynajmniej wywalą jedną zmienną z równania
Ale spokojnie zostaną czołgi
Kurczaki... Mogłem tam startować
/EDIT 22.06.2020
Szkoda, że memy miesiąca się już skończyły. Również przytłoczył mnie ogrom informacji z ostatniego E3 (czy tam EA PLAJ). Więc nie pozostaje nic innego tylko dalsze podsumowanie i analiza porażki zwanej BFV. Mam nadzieję, że DICE w końcu przejrzy na oczy i wyciągnie wnioski...