E tam, nie przesadzajmy, nawet Blizzardowi serwery na premierę padają Starcraft to chyba 2 tygodnie wisiał, a BF3 to pierwszy weekend nie działał i walił bany z odwłoka
Po prostu na razie trzeba przeczekać, mają jakieś problemy z serwerami, ale starają się to naprawić. Może jest to trochę dziwne, że tego nie udało im się wcześniej przetestować, ale to wczesny dostęp i nie ma co panikować. Pewnie za kilka dni już nikt nie będzie o tym pamiętał. Menu chyba tylko angielskie jest o ile pamiętam?
Ja moge wybaczyc ,ze nie dzialalo od razu.. Gorszy byl brak komunikacji po udostepnieniu , "premierze". Gra nie dala sie uruchomic i tak jakos przez 13h nie bylo zadnego komunikatu - wystarczyla by krotka informacja co sie dzieje. Na drugi dzien tlumaczyli , ze padl im "software of PR" ...robot od cwierkania? Wystarczy zwykle czlowiek i minuta lub dwie i mozna cos napisac. Gdyby nie ten brak komunikacji napewno bylo by mniej negatywow. Pozniej sie porprawaili i juz ladnie akutalizowali co sie dzieje.
Co do samej gry to pomysl, kierunek podoba mi sie ale jesli idzie o wykonanie to maja jeszcze duzo pracy. Zobacze jak bedzie za miesiac.
Po paru rundach co powinni poprawić w pierwszej kolejności
- bieganie
- przeskakiwanie
- respy
- zwiększyć obszar przejęcia przy punktach
- dźwięk kroków i broni
Co do kodu sieciowego to nie wiem jak działa bo siedziałem w Azji Co trzeba oddać to i tak o dziwo jakoś znośnie to działało.
Ale w BF1 wcześniejszy dostęp działał
Padło jak już wszyscy mogli grać
Tylko wczesny dostęp w BF1 to są dwa tygodnie przed premierą, a nie tam rok czy ile TF51 jeszcze planuje tą grę nie tyle rozwijać co tak na prawdę tworzyć. To, co teraz mamy nie jest grą, tylko fundamentem, nad którym wspólnie ze społecznością twórcy będą pracować. To jest coś o czym można przy BFie zapomnieć - tutaj społeczność musi zrobić armagedon żeby cokolwiek się mogło zmienić na plus.
Po paru rundach co powinni poprawić w pierwszej kolejności
- bieganie
- przeskakiwanie
- respy
- dźwięk kroków i broni
Co do kodu sieciowego to nie wiem jak działa bo siedziałem w Azji Co trzeba oddać to i tak o dziwo jakoś znośnie to działało.
Powoli dochodzę do wniosku, że FPS w wydaniu WW3 czy tam BF-a zaczynają mnie nudzić. BF już sobie odpuściłem i kto wie czy też WW3 tak nie skończy. Jakoś nie mam parcia na taki typ rozgrywki.
Komentarz
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
W jedności siła. O sile jedności świadczą jednostki.
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Ale w BF1 wcześniejszy dostęp działał
Padło jak już wszyscy mogli grać
I była fala hejtu
Do czego zmierzam
Niewazne jakie studio , ilu ludzi pracuje nad projektem , wpadki były i będą , czy to mniejsze czy większe ale będą
Co do samej gry to pomysl, kierunek podoba mi sie ale jesli idzie o wykonanie to maja jeszcze duzo pracy. Zobacze jak bedzie za miesiac.
- bieganie
- przeskakiwanie
- respy
- dźwięk kroków i broni
Co do kodu sieciowego to nie wiem jak działa bo siedziałem w Azji
@SkyZeWonsem a Ty uwagi kieruj na forum WW3
Za rok może coś z tego będzie.
Jakby ktoś był ciekawy jak gra działa na GTX 1060.
Za dach i okna też
Trzymam kciuki
Faktycznie respy są dziadowskie
Zapomniałem, że to do tej pory było tylko dla tych co mieli wcześniej dostęp. Ale już od wczoraj ruszyło dla wszystkich.