Battlefield 1 Aktualizacja letnia

EA_Kuba
163 postsMember, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V Posty: 248
Witajcie,

We wtorek 31 lipca, zostanie wprowadzona w życie Letnia aktualizacja Battlefied 1 dla wszystkich platform. Podczas wdrażania jej rozgrywka wieloosobowa w grze będzie wyłączona, wedle poniższego harmonogramu:
  • PC –Rozgrywka wieloosobowa będzie wyłączona na 1 godzinę rozpoczynając od 800 UTC / 1AM PDT (10:00 czasu polskiego)
  • PS4 – Rozgrywka wieloosobowa będzie wyłączona na 1 godzinę rozpoczynając od 900 UTC / 2AM PDT (11:00 czasu polskiego)
  • Xbox One – Rozgrywka wieloosobowa będzie wyłączona na 1 godzinę rozpoczynając od 1000 UTC /3AM PDT (12:00 czasu polskiego)

Aktualizacja jest wymagana dla wszystkich graczy Battlefield 1.

Dziękujemy za cierpliwość, nie zapomnijcie sprawdzić listy zmian kiedy aktualizacja zostanie wdrożona na wszystkich platformach.

Zajrzyjcie również na stream na kanale twitch.tv/battlefield (8PM UTC / 1 PM PDT / 22:00 czasu polskiego) 31 lipca!

Dziękujemy
Zespół EA/DICE
Ta dyskusja została zamknięta.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!