Battlefield 1 Aktualizacja Jesienna - Przerwa techniczna

EA_Kuba
161 postsPosty: 246Member, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V
edytowano wrzesień 2018
Witajcie

W czwartek, 27 września 2018, wprowadzona w życie zostanie jesienna aktualizacja Battefield 1 dla wszystkich platform. Podczas wdrażania jej rozgrywka wieloosobowa w grze będzie wyłączona, wedle poniższego harmonogramu:
  • PC –Rozgrywka wieloosobowa będzie wyłączona na 1 godzinę rozpoczynając od 800 UTC / 1AM PDT (10:00 czasu polskiego)
  • PS4 – Rozgrywka wieloosobowa będzie wyłączona na 1 godzinę rozpoczynając od 900 UTC / 2AM PDT (11:00 czasu polskiego)
  • Xbox One – Rozgrywka wieloosobowa będzie wyłączona na 1 godzinę rozpoczynając od 1000 UTC /3AM PDT (12:00 czasu polskiego)

Aktualizacja jest wymagana dla wszystkich graczy Battlefield 1.

Dziękujemy
Zespół EA/DICE
Post edited by EA_Kuba on
Ta dyskusja została zamknięta.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!