Battlefield V Aktualizacja 14/11/2018

EA_Kuba
161 postsPosty: 246Member, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V
Witajcie!

W środę 14 listopada 2018, wydamy aktualizację Battlefield V dla wszystkich platform związaną z wydaniem Battlefield V Edycji Specjalnej. Podczas tej aktualizacji nie będzie przerw w grze wieloosobowej, ale jeśli będziecie w trakcie meczu w czasie jej wdrażania, będziecie musieli zrestartować grę po jego zakończeniu.

Aktualizacja zostanie wydana według poniższego harmonogramu na wszystkich platformach:

14/11/2018
  • PC - 900 UTC / 1:00AM PST (10:00 czasu polskiego)
  • Xbox One - 1000 UTC / 2:00AM PST (11:00 czasu polskiego)
  • PS4 - 1100 UTC/ 3:00AM PST (12:00 czasu polskiego)

Rozmiary aktualizacji:
Win64: 1.56GB
XB1: 530MB
PS4: 350MB

Zawartość z Edycji Specjalnej będzie przyznawana od środy 14/11/2018 (12:00 czasu polskiego) do czwartku 15/11/2018 (7:00 czasu polskiego).

Dziękujemy za waszą cierpliwość,

Zespół EA/DICE
Ta dyskusja została zamknięta.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!