Chyba po ostatnim lub przedostatnio patchu też zwiększyła się u mnie liczba CTD. Jednocześnie wzrosło zapotrzebowanie na CPU, więc cytując ich patch notes: "Multiple crash fixes and stability improvements."
Witam. Mam taki problem , że raz jak się włączy bf5 to działa elegancko żadnych spadków, a innym razem tnie już w lobby i są spadki od 120fps do 70 i tak co sekunde? Nawet obrót myszą o 30 stopni fps spada o 15 kiedy jak się ją uruchomi znowu działa dobrze. Przyznam szczerze że to wkurzające. Gram na I7 4770K 4.5GHZ ram 2x8gb 2400mhz oraz gtx 1060. Gra na SSD
^^ mam tak samo jak Ty - dziś gra działa super elegancko a jutro ledwo zipie w menu o rozgrywce nie wspominając. Kilka dni temu rwało mi grę okrutnie a spadki fps sięgały nawet 40fps a sama gra w tym dniu działała w Max 70fps zamiast 100 i więcej. Dźwięki także działają sobie kiedy chcą i jak chcą.
Ja swojego BF5 sprzedałem
Myślałem że wprowadzą tryb hardcore ale to tylko dla kilku osób na serwerze a nie dla 60 graczy więc paszła z tą grą z dysku. Przynajmniej kasę odzyskałem
Swietna ta nowa aktualizacja, po każdorazowym wejściu w customicaje żołnierza i wyjściu do głównego menu.......no własnie, jest go brak - tzn brak menu, nie ma nic oprócz tapety.
^^ EA_Kuba - dlaczego ten wulgarny jezyk? bo na tę grę nie ma już nerwów, kazdy jest sfrustorwany tym ochłapem, półproduktem - technicznym gniotem.
Witam. Dzisiaj zakupiłem sobie karabin rzadki za punkty po wykonaniu zadań , pobrało mi odpowiednią pulę punktów ale nie mogę go użyć , drugi problem jest taki że co wchodzę na jakiś serwer to nie ma tam wgl ludzi , no i mam duży ping aa to nie możliwe bo mam dobry internet , czy ktoś też ma taki problem , jest jakaś poważna awaria serwerów ? :
Nie podoba się to se kupcie Anthem. Oh wait
A na poważnie to pewnie większość z Was miała gdzieś styczność z artykułem na Kotaku w jakich (za byłym prezydentem) "bulach" powstawał Anthem.
Także, zamiast BioWare podstawcie sobie DICE i będziecie mieli mniej więcej zarys tego w jakich warunkach powstawał BFV. Jest bardzo wiele cech wspólnych które łączą obydwa projekty. Tylko dzięki temu, że DICE lepiej radzi sobie z Frostbite (bo jest lepiej skrojony pod FPSy) udało się uniknąć tak spektakularnej katastrofy jak w przypadku Anthem.
Nie podoba się to se kupcie Anthem. Oh wait
A na poważnie to pewnie większość z Was miała gdzieś styczność z artykułem na Kotaku w jakich (za byłym prezydentem) "bulach" powstawał Anthem.
Także, zamiast BioWare podstawcie sobie DICE i będziecie mieli mniej więcej zarys tego w jakich warunkach powstawał BFV. Jest bardzo wiele cech wspólnych które łączą obydwa projekty. Tylko dzięki temu, że DICE lepiej radzi sobie z Frostbite (bo jest lepiej skrojony pod FPSy) udało się uniknąć tak spektakularnej katastrofy jak w przypadku Anthem.
Tam zaraz katastrofą! Delikatna kolizja dwóch samolotów na wysokości 10 km.
Nie ogarniam jednej sprawy: po wczorajszej aktualizacji odnoszę wrażenie że gracz który kupił "wczoraj" grę, naprawdę nieźle wymiata, nie jestem pro bo moje K/D to 1.26 ale szło mi lepiej przed aktualizacją.... No co wyprawiają gracze z lvl od 0-10 to szczena opada.
Może ci się zmieniły jakieś ustawienia w grze przez co gra ci się inaczej. Aktualizacje w BF często miały ciągoty do resetowania bądź zmiany niektórych ustawień.
Wykastrowane gry, uobgie w zawartosc ale z ekstra rozbudowana "Roadmap" , "obietnica rozbudowy na przyszlosc" to obecnie znak rozpoznawczy gier od EA. Mam Anthem sama gra, gameplay jest fajny ale zawartosc to tylko troche wiecej niz dema kiedys. BioWare - moje ulubione studio od czasow Baldurs Gate zaliczylo zgona. Ostatnio community manager od Anthem (https://twitter.com/darokaz?lang=en) przeszedl male zalamanie po ostatnim streamie, dal maly upust na Twitter (nie wiem jak to odmienic) ogolnie kogiel mogiel i mogiła
Nie ogarniam jednej sprawy: po wczorajszej aktualizacji odnoszę wrażenie że gracz który kupił "wczoraj" grę, naprawdę nieźle wymiata, nie jestem pro bo moje K/D to 1.26 ale szło mi lepiej przed aktualizacją.... No co wyprawiają gracze z lvl od 0-10 to szczena opada.
To nie aktualizacja tylko dzieci pierwszo komunijne 😂😇🤣
A ja powiem że wczoraj odpaliłem bfv, uznałem że pogram,, nowymi,, samolotami, zrobiłem dwa przeloty w ju na hamadzie no i? I zabrakło już dla mnie zaopatrzenia w punktach, a zwiedzielem każde, wcześniej ten błąd występował na którymś mosquito. Przez dołącz do gry, randomowej musiałem czekać ponad 2 minuty, po czym anulowalem, wszedłem w listę serwerów i się udało, było dużo serwerów na których było miejsce
Wchodząc na fjiel (chyba tak się pisze) wrzucili mnie na nową pogieta stal. Ok
Przecież zrobienie przeglądarki jak w BF4 gdzie wiadomo było w jakim etapie jest grą jest zbyt trudne
Zagrałem 10 min i sobie odpuściłem
To jest najgorszy update jaki DICE wydało do tej gry. Lista nowych bugów jest chyba dłuższa o opublikowanej listy zmian.
- Zresetowanie wszystkich celowników na broniach
- Losowy reset ustawień grafiki
- Epicki, nowy netcode, który rejestruje 100+ obrażeń na jednym typie i gość dalej biega, a nawet nas zabija (mój rekord to 150 na jednym typie).
- Powrót bug'a z brakiem możliwości odrodzenia po śmierci, ale tutaj się postarali, bo teraz nawet leżąc 5 min nikt z twojej ekipy nie może cię podnieść, sam nie możesz się ruszać (kiedyś to było), jednak dodali 'ficzer' strzelania z pistoletu chyba zainspirowaniu trybem BR. Pozostaje tylko wyjście z serwera.
- (nie znalazłem o tym wzmianki przy opisie aktualizacji) W siłach połączonych nie można levelować broni.
- Nie zlicza PD rangi rozdziału. Co prawda jest pod koniec rozgrywki animacja, nawet info o nagrodzie, ale ranga stoi w miejscu a nagrody brak.
- Nieśmiertelni wrogowie podczas reanimacji towarzyszy.
- Wezwanie posiłków przez lunetę dalej nie wyświetla obszaru przyzwania wsparcia.
- 'Śmierć w akcji' bez powodu, np. podczas naprawy sojuszniczego czołgu, podczas siedzenia na PAK'u w siłach połączonych gdzie wrogowie dopiero mieli nadejść PAK wybucha, podczas jazdy pojazdem transportowym (lista ciągle rośnie)...
Dzięki, że podczas choroby w majówkę mogłem doświadczyć tych 'ficzerów'.
Też mialem reset celownikow każdej broni, malo tego jedną z broni mialem już na czwartym poziomie i w użyciu mam wszytkie 4 modyfikacje nagle okazuje się że poziom tej broni jest na 3 .... nadal mam 4 udogodnienia ale nie moge zresetować aby pozmieniac udogodnienia. Bezsens.
Ktoś oprócz mnie dostał od razu po odblokowaniu M28 con Tromboncino maksymalny 10 lvl na broni? Przez to nie mogę odblokowywać zadań i skinów do broni.
Komentarz
Myślałem że wprowadzą tryb hardcore ale to tylko dla kilku osób na serwerze a nie dla 60 graczy więc paszła z tą grą z dysku. Przynajmniej kasę odzyskałem
ale po co ten wulgarny język tu na forum ?
^^ EA_Kuba - dlaczego ten wulgarny jezyk? bo na tę grę nie ma już nerwów, kazdy jest sfrustorwany tym ochłapem, półproduktem - technicznym gniotem.
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Tam zaraz katastrofą! Delikatna kolizja dwóch samolotów na wysokości 10 km.
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Wykastrowane gry, uobgie w zawartosc ale z ekstra rozbudowana "Roadmap" , "obietnica rozbudowy na przyszlosc" to obecnie znak rozpoznawczy gier od EA. Mam Anthem sama gra, gameplay jest fajny ale zawartosc to tylko troche wiecej niz dema kiedys. BioWare - moje ulubione studio od czasow Baldurs Gate zaliczylo zgona. Ostatnio community manager od Anthem (https://twitter.com/darokaz?lang=en) przeszedl male zalamanie po ostatnim streamie, dal maly upust na Twitter (nie wiem jak to odmienic) ogolnie kogiel mogiel i mogiła
To nie aktualizacja tylko dzieci pierwszo komunijne 😂😇🤣
Wchodząc na fjiel (chyba tak się pisze) wrzucili mnie na nową pogieta stal. Ok
Przecież zrobienie przeglądarki jak w BF4 gdzie wiadomo było w jakim etapie jest grą jest zbyt trudne
Zagrałem 10 min i sobie odpuściłem
Swoją drogą, kupuje ktoś anno 1800?
- Zresetowanie wszystkich celowników na broniach
- Losowy reset ustawień grafiki
- Epicki, nowy netcode, który rejestruje 100+ obrażeń na jednym typie i gość dalej biega, a nawet nas zabija (mój rekord to 150 na jednym typie).
- Powrót bug'a z brakiem możliwości odrodzenia po śmierci, ale tutaj się postarali, bo teraz nawet leżąc 5 min nikt z twojej ekipy nie może cię podnieść, sam nie możesz się ruszać (kiedyś to było), jednak dodali 'ficzer' strzelania z pistoletu chyba zainspirowaniu trybem BR. Pozostaje tylko wyjście z serwera.
- (nie znalazłem o tym wzmianki przy opisie aktualizacji) W siłach połączonych nie można levelować broni.
- Nie zlicza PD rangi rozdziału. Co prawda jest pod koniec rozgrywki animacja, nawet info o nagrodzie, ale ranga stoi w miejscu a nagrody brak.
- Nieśmiertelni wrogowie podczas reanimacji towarzyszy.
- Wezwanie posiłków przez lunetę dalej nie wyświetla obszaru przyzwania wsparcia.
- 'Śmierć w akcji' bez powodu, np. podczas naprawy sojuszniczego czołgu, podczas siedzenia na PAK'u w siłach połączonych gdzie wrogowie dopiero mieli nadejść PAK wybucha, podczas jazdy pojazdem transportowym (lista ciągle rośnie)...
Dzięki, że podczas choroby w majówkę mogłem doświadczyć tych 'ficzerów'.
Też mialem reset celownikow każdej broni, malo tego jedną z broni mialem już na czwartym poziomie i w użyciu mam wszytkie 4 modyfikacje nagle okazuje się że poziom tej broni jest na 3 .... nadal mam 4 udogodnienia ale nie moge zresetować aby pozmieniac udogodnienia. Bezsens.