Imię: Robert
Nick (Origin): K_Robert_PL
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?: 30 godzin
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: dobry skill (331 pozycja w origin) zależy mi na grze zespołowej, pozytywnej energii, salwę śmiechu!
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Wy tak serio z tym pytaniem?! This is Sparta! XD
Imię:Robert
Nick (Origin):lordrodzyn123
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?:Dziennie okolo 5h w weeekendy wiecej.
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: w miare dobry skills, chec wspolpracy.
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Szukam powaznego teamu oraz osob do wspolnej gry.
Imię:Robert
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?:Dziennie okolo 5h w weeekendy wiecej.
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: w miare dobry skills, chec wspolpracy.
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Szukam powaznego teamu oraz osob do wspolnej gry.
Chwilowo rekrutacja jest zamknięta. Możecie dołączyć jako gość i w razie zwolnienia miejsca w plutonie przejdziecie przyspieszoną rekrutację.
Imię:Bartosz
Nick (Origin): Baco1910PL
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?: myślę że 3 godziny dziennie plus minus . Czyli około 20 h
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: Na pewno jestem pozytywną osobą i szybko łapie kontakt
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Ponieważ pół życia grałem na ps3 i 4 w plutonach i jest to super zabawa spędzać czas ze zgranym plutonem kilka lat A teraz złożyłem dobrą skrzynkę i nei wyobrażam sobie że nie będę miał plutonu tutaj
Imię:Bartosz
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?: myślę że 3 godziny dziennie plus minus . Czyli około 20 h
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: Na pewno jestem pozytywną osobą i szybko łapie kontakt
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Ponieważ pół życia grałem na ps3 i 4 w plutonach i jest to super zabawa spędzać czas ze zgranym plutonem kilka lat A teraz złożyłem dobrą skrzynkę i nei wyobrażam sobie że nie będę miał plutonu tutaj
Imię: Krystian
Nick (Origin): VeryOutLand
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?: 2h wieczorami
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: nowe pomysły taktyczne, spokój i kontroling mapy
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Zaciekawił mnie Wasz post, integracja wspólna oraz ciekawa propozycja działania
Cześć
Imię: Andrzej
Nick: metalistman12
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?: ok 40h a czasem i więcej
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu? Kupę śmiechu:DD
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Po prostu nie chce grać sam:)
Cześć
najcul.net-speak.pl wbij i pisz do zarządu lub wyczekuj na kanałach rekrutacyjnych
Cześć
Imię: Maciek
Nick (origin): MacNat
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu? : 20-30 godzin
Co wniesiesz ?: Jestem doświadczonym graczem zespołowym
Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: W BFV chyba najwięcej wagi przykłada do gry zespołowej. Gra w pojedynkę to samobójstwo :-)
Imię: Bartek
Nick (Origin): xAtlas97x
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?: +-60h
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: Luźną atmosferę
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Szukam ludzi to luźnego grania i do pośmiania się
Imię:Jakub
Nick (Origin): Chyras_JJ
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?: Wszystko zależy od ilości pracy i pozostałych obowiązków, może być tak że w tygodniu wyrobie 20h-30h, a może być tak, że zagram 2h.
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: Myślę, że reprezentuje dobry poziom, a do tego gram zespołowo, ale przede wszystkim dobrą zabawę
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Szukam plutonu który podziela grę zespołową, tworzy dobrą atmosferę i przy okazji skopie parę tyłków Wasz pluton te kryteria spełnia.
Imię: Olek
Nick (Origin): AlkaponePL
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?: codziennie po 2-3 godzinki
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: choroby weneryczne, hiv i raka a tak serio mam nadzieje ze dobrą atmosferę i grę
zespołową
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: szukam osób do wspólnej, zespołowej gry
Imię: Jarek
Nick (Origin): Mr_Yarecki
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?: 30-40h
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: doświadczenie od czasów CS 1.5 (w tym gra na kontrakcie w organizacji esportowej), teamplay, zdolności organizacyjne, humor
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: szukam gry zespołowej na wysokim poziomie
Imię: Jarek
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: doświadczenie od czasów CS 1.5 (w tym gra na kontrakcie w organizacji esportowej), teamplay, zdolności organizacyjne, humor
Zapraszamy na najcul.net-speak.pl -> Instrukcje znajdują się na kanale Rekrutacja
Komentarz
Witam! ;P
Imię: Robert
Nick (Origin): K_Robert_PL
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?: 30 godzin
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: dobry skill (331 pozycja w origin) zależy mi na grze zespołowej, pozytywnej energii, salwę śmiechu!
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Wy tak serio z tym pytaniem?! This is Sparta!
\
Chwilowo rekrutacja jest zamknięta. Możecie dołączyć jako gość i w razie zwolnienia miejsca w plutonie przejdziecie przyspieszoną rekrutację.
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Ponieważ pół życia grałem na ps3 i 4 w plutonach i jest to super zabawa spędzać czas ze zgranym plutonem kilka lat
najcul.net-speak.pl - Zapraszamy
Nick (Origin): VeryOutLand
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?: 2h wieczorami
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: nowe pomysły taktyczne, spokój i kontroling mapy
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Zaciekawił mnie Wasz post, integracja wspólna oraz ciekawa propozycja działania
najcul.net-speak.pl wbij i pisz do zarządu lub wyczekuj na kanałach rekrutacyjnych
Imię: Maciek
Nick (origin): MacNat
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu? : 20-30 godzin
Co wniesiesz ?: Jestem doświadczonym graczem zespołowym
Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: W BFV chyba najwięcej wagi przykłada do gry zespołowej. Gra w pojedynkę to samobójstwo :-)
Nick (Origin): xAtlas97x
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?: +-60h
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: Luźną atmosferę
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Szukam ludzi to luźnego grania i do pośmiania się
Codzienna aktywność na TS to utrzymywanie się ilości osób online w tym samym momencie między 20-30 graczy.
Imię:Jakub
Nick (Origin): Chyras_JJ
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?: Wszystko zależy od ilości pracy i pozostałych obowiązków, może być tak że w tygodniu wyrobie 20h-30h, a może być tak, że zagram 2h.
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: Myślę, że reprezentuje dobry poziom, a do tego gram zespołowo, ale przede wszystkim dobrą zabawę
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Szukam plutonu który podziela grę zespołową, tworzy dobrą atmosferę i przy okazji skopie parę tyłków
Nick (Origin): AlkaponePL
Ile czasu możesz poświęcić na grę w tygodniu?: codziennie po 2-3 godzinki
Co wniesiesz swoją osobą do Naszego plutonu?: choroby weneryczne, hiv i raka a tak serio mam nadzieje ze dobrą atmosferę i grę
zespołową
Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: szukam osób do wspólnej, zespołowej gry
Zapraszamy na najcul.net-speak.pl -> Instrukcje znajdują się na kanale Rekrutacja