CC nada, nie nalicza Wczoraj grałem, wydałem z 1000-1500 na jakieś usprawnienia a po kilku rundach łącznie powinienem otrzymać minimum 4000 CC....jednak mój stan konta się nie zwiększył 😂😂
Mówiłem że dalej nie nalicza tak jak powinno
Z drugiej strony nie ma na co wydać
To jak za PRL kasa jest, towaru brak
Wcześniej był brak kasy i towar xD
Ja od 2 tygodni normalnie dostaje CC mimo ze mam juz 50 poziom nwm co wy macie za problemy.
kolego masz 50 lvl, 3 posty nabite i masz magiczną wersję bfv gdzie dostajesz tyle ile widzisz na ekranie końcowym? a wiesz że jak wbijesz 50 lvl to jesteś ProGamerem-zgłoś się do DICE bo oni teraz nagrody rozdają -jakieś myszki,kubki czy coś.każdego tygodnia jest co innego.
Mi tam za co-opa dalej nie nalicza prawidłowo. Jakbym niektórych misji nie zaliczył pomimo tego, że w menu wyboru pokazuje je jako zaliczone na danym poziomie.
Komentarz
Z drugiej strony nie ma na co wydać
To jak za PRL kasa jest, towaru brak
Wcześniej był brak kasy i towar xD
kolego masz 50 lvl, 3 posty nabite i masz magiczną wersję bfv gdzie dostajesz tyle ile widzisz na ekranie końcowym? a wiesz że jak wbijesz 50 lvl to jesteś ProGamerem-zgłoś się do DICE bo oni teraz nagrody rozdają -jakieś myszki,kubki czy coś.każdego tygodnia jest co innego.
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri