Battlefield V - Uderzenie Pioruna - Aktualizacja 15012019

EA_Kuba
158 postsPosty: 243Member, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V
edytowano 25 styczeń
Witajcie

Aktualizacja gry Battlefield V - Uderzenie Pioruna będzie wydana wedle poniższego harmonogramu. Podczas tej aktualizacji nie będzie przerw w grze wieloosobowej, ale jeśli będziecie w trakcie meczu w czasie jej wdrażania, niezbędne będzie ponowne uruchomienie gry.

PC - Wtorek, 15 stycznia 1am PT / 10:00 (czasu polskiego)
PlayStation 4 - Wtorek, 15 stycznia 2am PT / 11:00 (czasu polskiego)
Xbox One - Wtorek, 15 stycznia 3am PT / 12:00 (czasu polskiego)

Sprawdźcie opis aktualizacji tutaj: https://www.ea.com/pl-pl/games/battlefield/news/tides-of-war-chapter-2-lightning-strikes-update-notes

Dziękujemy,
Zespół EA/DICE
Post edited by EA_Kuba on
Ta dyskusja została zamknięta.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!