Battlefield 1/Battlefield 4 Aktualizacja Back-End-u gry 01242019

EA_Kuba
163 postsMember, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V Posty: 248
Witajcie,

W czwartek 24go stycznia przeprowadzimy krótką aktualizację back-endu-u gier Battlefield 1 oraz Battlefield 4. Podczas wdrażania tej aktualizacji rozgrywka wieloosobowa będzie wyłączona na maksymalnie godzinę, dla każdej z platform.

• PS4/Xbox One – Rozgrywka wieloosobowa będzie wyłączona na 1 godzinę od 0900 UTC / 1AM PST (10:00 czasu polskiego)

Dziękujemy,
Zespół EA/DICE
Ta dyskusja została zamknięta.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!