Battlefield V - Uderzenie Pioruna - Aktualizacja #2 29012019

EA_Kuba
157 postsPosty: 241Member, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V
Witajcie!

Aktualizacja gry Battlefield V - Uderzenie Pioruna (#2) będzie wydana wedle poniższego harmonogramu. Podczas tej aktualizacji nie będzie przerw w grze wieloosobowej, ale jeśli będziecie w trakcie meczu w czasie jej wdrażania, niezbędne będzie ponowne uruchomienie gry.

PC - wtorek, 29 stycznia 1am PT / 10:00 (czasu polskiego)
PlayStation 4 - wtorek, 29 stycznia 2am PT / 11:00 (czasu polskiego)
Xbox One - wtorek, 29 stycznia 3am PT / 12:00 (czasu polskiego)

Sprawdźcie opis aktualizacji tutaj: https://www.ea.com/games/battlefield/news/tides-of-war-chapter-2-lightning-strikes-update-notes-jan-29.

Dziękujemy,
Zespół EA/DICE
Ta dyskusja została zamknięta.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!