Rozdział 2: Uderzenie pioruna - Informacje o wdrażaniu zmian

EA_Kuba
161 postsPosty: 246Member, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V
edytowano 13 luty
Wraz z kolejną aktualizacją, która wejdzie w życie jutro poniżej znajdziecie najważniejsze informacje na temat kiedy i czego się spodziewać.

Harmonogram:
  • 09:00 UTC: wdrożona zostaje aktualizacja na PC (10:00 czasu polskiego)
  • 10:00 UTC: wdrożona zostaje aktualizacja na PS4 (11:00 czasu polskiego)
  • 11:00 UTC: wdrożona zostaje aktualizacja na Xbox One (12:00 czasu polskiego)

Wielkość aktualizacji:
  • PC: 7.47gb
  • PS4: 4.25GB
  • Xbox One: 5.27gb

Przerwa w grze online
Podczas tej aktualizacji nie będzie przerw.

Informacje aktualizacji (patch notes)
Znajdziecie je tutaj
Post edited by EA_Kuba on
Ta dyskusja została zamknięta.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!