Battlefield 1 Aktualizacja Back-End-u gry 14032019

EA_Kuba
161 postsPosty: 246Member, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V
Witajcie,

W czwartek 14 marca przeprowadzimy krótką aktualizację back-endu-u gry Battlefield 1. Podczas wdrażania tej aktualizacji rozgrywka wieloosobowa będzie wyłączona na maksymalnie godzinę, dla każdej z platform.

PC – Rozgrywka wieloosobowa będzie wyłączona na 1 godzinę od 0900 UTC / 2AM PST (10:00 czasu polskiego)
PS4 – Rozgrywka wieloosobowa będzie wyłączona na 1 godzinę od 1000 UTC / 3AM PST (11:00 czasu polskiego)
Xbox One – Rozgrywka wieloosobowa będzie wyłączona na 1 godzinę od 1100 UTC / 4AM PST (12:00 czasu polskiego)

Dziękujemy,
Zespół EA/DICE
Ta dyskusja została zamknięta.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!