The Battlefield V Rozdział 3: Próba ognia Aktualizacja #1 21032019

EA_Kuba
161 postsPosty: 246Member, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V
edytowano 29 kwiecień
Aktualizacja Battlefield V Rozdział 3: Próba Ognia (#1) będzie wydana dla każdej z platform wedle poniższego harmonogramu:

Przerwa techniczna: Przewidujemy do 1 godziny przerwy technicznej, dla każdej z platform.
  • PC - czwartek, 21 marca 1am PT / 10am CET (10:00 czasu polskiego)
  • PlayStation 4 - czwartek, 21 marca 2am PT / 11am CET (11:00 czasu polskiego)
  • Xbox One - czwartek, 21 marca 3am PT / 12pm CET (12:00 czasu polskiego)

Szczegółowe informacje na temat aktualizacji możecie sprawdzić tutaj: https://www.ea.com/pl-pl/games/battlefield/battlefield-5/update-notes

Dziękujemy
Zespół EA/DICE
Post edited by EA_Kuba on
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!