Battlefield V Rozdział 3: Próba ognia Aktualizacja #4 23052019

EA_Kuba
159 postsPosty: 244Member, Administrator, Battlefield, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, BF1IncursionsAlpha, EA Community Manager, Battlefield V
Witajcie!

W czwartek 23go maja 2019, zostanie wydana aktualizacja do Battlefield V dla wszystkich platform i regionów. Podczas tej aktualizacji nie będzie przerw w grze wieloosobowej, ale jeśli będziecie w trakcie meczu w czasie jej wdrażania, niezbędne będzie ponowne uruchomienie gry.

Harmonogram:

PC: czwartek 23 maja 0800 UTC (10:00 czasu polskiego)
PS4: czwartek 23 maja 0900 UTC (11:00 czasu polskiego)
Xbox One: czwartek 23 maja 1000 UTC (12:00 czasu polskiego)

Ta aktualizacja łączy się również z nowym rozdziałem Teatrów Wojny, który rozpocznie się dwie godziny po zakończeniu ostatniej aktualizacji.

Teatry Wojny Rozdział 3 tydzień 9 - 1200 UTC (14:00 czasu polskiego)

Dodatkowo przy aktualizacji udostępnimy "Chapter Tier Catch Ups", które będą możliwe do kupienia wraz z nowym rozdziałem Teatrów Wojny.

Dziękujemy,
Zespół EA/DICE
Ta dyskusja została zamknięta.

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!