Serwer ADHD zapraszamy do wspólnej gry - ustawienia w miarę możliwości HC jak w BF4.
Rozkręćmy w końcu tą grę ze zj.banym balansem! Może w końcu ktoś kto za ten nie wypał wziął kasę weźmie się za łatanie tego bękarta!
Gdyby ktoś miał problem ze znalezieniem serwera (wyszukiwarka serwerów niestety również jest zj.ebana) zapraszam do znajomych to wyślę zapro.
Potrzebujemy aż 20!!! graczy, żeby bękart wystartował bo ktoś z twórców miał zły dzień kiedy to wymyślał...
Normalnie olałbym tą grę, ale niestety zapłaciliśmy za serwer (po grzyba braliśmy cały rok, co nas podkusiło) i nikt nam tej kasy już nie zwróci, a więc próbujemy...
Kilka razy szukałem ..... zawsze pusty . zbuduj pluton 120 graczy to zapełnisz .....
panowie jak szukacie ekipy do grania to zapraszam do Punkow dobra ekipa co i wypic lubi i pograc team play. nie lubimy tylko gowniarstwa bez mutacji ;p psn: simlockk
Witam. Poszukuję ekipy do wspólnego wojowania w podboju. Lvl 43 - klasa medyk ( grający zespołowo ). Mic na wyposażeniu. Preferuję ekipę w wieku 25+. Psn: novy2kpl
Chciałęm was zaprosić do wspólnej gry oraz Imprez głosowych na Playstation4.
Ponadto prowadzimy rekrutacje do jednego z najbardziej sympatycznych, wygadanych i zgranych Plutonów w Polsce! Jedynym wymogiem jest wspólna komunikacja i dorosłe osoby.
Jesteś zainteresowany wspólną grą w jednym z najlepszych plutonów w Polsce?! Chcesz mieć kontakt z pozytywnymi i doświadczonymi na polu bitwy BF1 ludżmi?! Czasami lubisz luźne granie wieczorami i nie tylko?!
ZAPRASZAMY
DO PLUTONU BROTHERHOOD
REKRUTACJA OTWARTA!!!
Kontakt PSN- Playstation oraz Companion: SzulaWL I Donmarcob21 I Artur_1984_PL
Komentarz
Kilka razy szukałem ..... zawsze pusty . zbuduj pluton 120 graczy to zapełnisz .....
i to się nazywa dobra reklama .... aż się chce z wami grać .....
Szturmowiec 80ranga, gram głównie w podbój, dominacje i szturm
nick: wojtaspro
Również z miłą chęcią pogram z kimś ramie w ramię.
Mój wiek 25+, również posiadam Mic.
Spotkajmy się na polu walki.
✮ PSN IKnazZo
PSN - durdentyler79
Szukam ekipy/kogos do grania w BFa 1. Gram tylko na trybie podboj.
Lvl 85, mikro, 21 lat.
Nick: JebacSond
Szukam kogoś do gry, mikro, 24 lata. Zapraszam.
Greenek007
https://facebook.com/groups/665168073672988/