Bosko 😂 Miałem kilka dni przerwy od BF V, wczoraj włączyłem grę na kilka minut i od razu wyłączyłem. Zobaczymy dziś, dziś jestem wypoczęty wiec mam więcej sił na grę. Uf, już się nie mogę doczekać frustracji 😛😂
z dziwkami jest coraz gorzej, albo się krzaczą albo w ogóle nie słychać np muzyki lub odgłosów pojazdów itd. Wczoraj słyszałem jedynie strzały w oddali (tych które były w pobliżu nie było słychać 😂 ) oraz odgłosy obuwia czyli bieganie pobliskich żołnierzy.
Odkurzyłem porządnie kompa i przestało wywalić do pulpitu. Pewnie grzał się za mocno po updacie. Z dźwiękami mam nieraz tak, że jak zrespie się w pojeździe, a potem zacznę biegać, to ciągle słyszę taki pogłos, jakbym nadal był w puszce.
Odkurzyłem porządnie kompa i przestało wywalić do pulpitu. Pewnie grzał się za mocno po updacie. Z dźwiękami mam nieraz tak, że jak zrespie się w pojeździe, a potem zacznę biegać, to ciągle słyszę taki pogłos, jakbym nadal był w puszce.
Ja mam nowego pcta, raptem ma miesiąc wiec kwestia temperatur nie wchodzi w grę i tez mam takie akcje ze potrafi mnie wyrzucić 2x pod rząd żebym za trzecim razem mógł pograć spokojnie bez wyrzucania do pulpitu
Komentarz
Może wyłączenie profilu XMP pomoże(jeśli w ogóle był włączany). Mi kilka update'ów wcześniej pomogło.
a w lepszej jakości
https://thumbs.gfycat.com/FlusteredPointlessLamprey-mobile.mp4
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri