Witam, pojawiają się problemy gdy chce wejść na serwer online, włącza się gra i przy ładowaniu już po kilku sekundach wywala mnie (wyłącza grę) i wyskakuje błąd na Battlelogu o treści "UTRACONO POŁĄCZENIE Z EA ONLINE. SPRAWDŹ POŁĄCZENIE INTERNETOWE LUB SPRÓBUJ PONOWNIE PÓŻNIEJ. [1]" oraz drugi błąd "COŚ POSZŁO NIE TAK. SPRÓBUJ PONOWNIE PÓŻNIEJ."
Jest to dość irytujący problem i nie wiem jak go rozwikłać na stałe... Po zresetowaniu routera już mogę wejść na serwer, a na pewno mam internet przy próbie wejścia na serwer... Dodam jeszcze, że gdy zresetuje router, dopiero po dłuższym czasie mogę wejść w tryb online na originie (gdy już mam przywrócony internet po resecie routera, oczywiście tylko origin nie łapie mojego internetu przez jakiś czas, około 20-30min - nie pomaga wyłączenie aplikacji Origin i włączenie jej od nowa, tzn. ciężko łapie apka, że mam już internet ).
2 zapytanie (mniej istotne), podczas ładowania na serwer lub na single player (pokazuje mi motyw pomniejszony - obrazek, który pokazuje się podczas ładowania jest dużo mniejszy od mojego monitora, dodam, że mam ustawioną grę na pełny ekran i na 1920x1080) Po ładowaniu wraca wszystko do normy i jest cały ekran.
0
Komentarz
W drugiej kwestii przydałby się zrzut - nie rozumiem o co chodzi.
Zajrzyj do poniższych artykułów. Znajdziesz tam kroki, które pomogą Ci rozwiązać problem.
Pamiętaj także, że zawsze możesz skontaktować się bezpośrednio z doradcą EA.
Również myślę, że to nie jest wina internetu bo wszystkie inne gry działają bez zarzutu.
Dzięki za odpowiedź. !
https://answers.ea.com/t5/Battlefield-1/Brak-polaczenia-z-serwerami-battlefield-1-ps4/m-p/5882090#U5882090