Mam nadzieję, że nic nie popsują. BFV mam od listopada zeszłego roku ale dopiero niedawno zacząłem w nią grać (po zakupie kompletnie mi nie leżała i wróciłem do BF4)
1. BARowi kolosalnie zwiększyli odrzut, z celownikiem x3 na duży dystans bez leżenia jest bardzo ciężko, 2. zdarzyło mi się wygrać z Nambu A2 na blisko dwa razy mając M1A1, natomiast dalej ponad 90% pojedynków z tą bronią kończy się zgonem, 3. dalej od czasu do czasu lubi wyrzucić mnie do pulpitu, 4. zabrali mi skina Ostatni Tygrys - specjalnie męczyłem się drugi raz w kampanii, żeby go odblokować, a teraz już go nie mam, 5. M1A1, Gewehr 43 - czuć, że są mocniejsze,
Sory za dziwne pytanie. BR w BF jest darmowy czy trzeba mieć V ? Bo jak z V to w tym momencie COD zaorał ten niewypał od EA/DICE. Edit. Właśnie wróciłem do prezentacji V. Zapowiedź BR była epicka Tylko różańca brakuje
Post edited by SkyZeWonsem on
Kiedyś to były Bf-y. Znaczy przed BF3 i kastratem BC2.
Sory za dziwne pytanie. BR w BF jest darmowy czy trzeba mieć V ? Bo jak z V to w tym momencie COD zaorał ten niewypał od EA/DICE. Edit. Właśnie wróciłem do prezentacji V. Zapowiedź BR była epicka Tylko różańca brakuje
Przecież w BF BR nikt by nie chciał nawet za darmo grać. Ludzie pograli z ciekawości i nawet wtedy po jakimś czasie od starty był już problem żeby dobrać graczy do rozpoczęcia gry xD Nie mówiąc o tym jak niedopracowane to było.
Komentarz
1. BARowi kolosalnie zwiększyli odrzut, z celownikiem x3 na duży dystans bez leżenia jest bardzo ciężko,
2. zdarzyło mi się wygrać z Nambu A2 na blisko dwa razy mając M1A1, natomiast dalej ponad 90% pojedynków z tą bronią kończy się zgonem,
3. dalej od czasu do czasu lubi wyrzucić mnie do pulpitu,
4. zabrali mi skina Ostatni Tygrys - specjalnie męczyłem się drugi raz w kampanii, żeby go odblokować, a teraz już go nie mam,
5. M1A1, Gewehr 43 - czuć, że są mocniejsze,
Na razie mam tyle.
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Edit.
Właśnie wróciłem do prezentacji V. Zapowiedź BR była epicka
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri