Temat dosłownie z ostatniej chwili, wchodzę na multi a mój 39 level postanowił powrócić do 0 jak i również moje wszystkie poziomy w klasach, wchodzę ponownie na mapę co się okazuje? to nie tylko ja tak mam, to jakiś błąd czy coś w tym stylu?
Witam wszyskich.
Podczas wykonywania misji online BF1 z poziomem gry 20, podczas podliczania punktów wyrzuciło mnie do menu gry... Co się okazało z poziomem Zero (0)!!! co robić? miał już ktoś taki problem?
Też właśnie mi sie statystyki wyzerowały, nosz kur... mać o co chodzi? zołnierz jak i klasy wojakow maja 0 staty jak ktos bedzie wiedzial moze smialo pisac na psn tajwan02_pl zapraszam.
Ja teraz nawet mam problem dolaczyc do gry w Dominacje problem serwera albo jakis błąd i jak tu nabijac poownie lvl hehe, a tak na powaznie to nie jest śmieszne
Ja teraz nawet mam problem dolaczyc do gry w Dominacje problem serwera albo jakis błąd i jak tu nabijac poownie lvl hehe, a tak na powaznie to nie jest śmieszne
czyżby znowu jakiś atak hakerski? trzeba czekać na info
Aż sprawdziłem z ciekawości i u mnie jest wszystko na swoim miejscu. Miałem tylko coś takiego że wbiłem range 10 szturmowcem, wyskoczył komunikat itd. a tak z 3 dni później patrze a tu ranga 8, i wczoraj znów komunikat że ranga 10. Dziwne zjawisko
Komentarz
Podczas wykonywania misji online BF1 z poziomem gry 20, podczas podliczania punktów wyrzuciło mnie do menu gry... Co się okazało z poziomem Zero (0)!!! co robić? miał już ktoś taki problem?
pozdro
czyżby znowu jakiś atak hakerski? trzeba czekać na info
http://downdetector.com/status/origin
~~ Pecetowiec od zarania dziejów. ~~ Gram bez spiny, zabijam klawiszem Q ~~ Sprawdź się w Zula Europe ~~
a wiesz cos na temat statystyk? czy jest szansa na odzyskanie lvl?