Weźcie już zamknijcie ten temat.dostał bana i wypłakał się choćby był królową Anglii,niech sobie uderza gdzie chce ale robienie syfu na forum bo "uhu dostałem bana jestem z wąsem,jezu jaki ze mnie poszkodowany" zaczyna się to robić nudne.
Kolego tu nie chodzi o to kto dostał tylko za co dostał i dlaczego, a jeżeli dostał nie słusznie to jest to jednak poważna sprawa.
I jeżeli mówi 100% prawdy to temat musi istnieć aż do finału sprawy.
Weźcie już zamknijcie ten temat.dostał bana i wypłakał się choćby był królową Anglii,niech sobie uderza gdzie chce ale robienie syfu na forum bo "uhu dostałem bana jestem z wąsem,jezu jaki ze mnie poszkodowany" zaczyna się to robić nudne.
Nudny to Ty jesteś jak i twoje wypociny które tu zamieszczasz.
Chłopaki. Dajcie już spokój. Takich ludzi specjalnej troski jak Bronson wystarczy porostu ignorować. Tym bardziej, że jego posty w tym wątku prezentują poziom do którego nie należy się nawet zbliżać.
Kolejne informacje od Wąsatego. Się chłopak teraz multimedialny zrobił
Wąsaty napisał. Kolejna prośba by ludzie wiedzieli co robię w temacie.
Obecnie staram się zainteresować ogólnym problemem z niesłusznymi banami każdy możliwy portal w Polsce, który ma jakiś związek z grami. Nie wiem czy go podejmą. W "pismach" słanych do tych portali, proszę ich o ogólne potraktowanie tematu a nie skupienie się na mojej osobie. Udostępniłem im wszystko co zostało tutaj opisane.
Komentarz
I jeżeli mówi 100% prawdy to temat musi istnieć aż do finału sprawy.
~~ Pecetowiec od zarania dziejów. ~~ Gram bez spiny, zabijam klawiszem Q ~~ Sprawdź się w Zula Europe ~~
Nudny to Ty jesteś jak i twoje wypociny które tu zamieszczasz.
Kolejne informacje od Wąsatego. Się chłopak teraz multimedialny zrobił
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
~~ Pecetowiec od zarania dziejów. ~~ Gram bez spiny, zabijam klawiszem Q ~~ Sprawdź się w Zula Europe ~~
CIEKAWOSTKA
Widzę że mu częściowo poluzowali kaganiec. Posty na forum BF4 może umieszczać. Ciekawe...
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Kolejna prośba by ludzie wiedzieli co robię w temacie.
Obecnie staram się zainteresować ogólnym problemem z niesłusznymi banami każdy możliwy portal w Polsce, który ma jakiś związek z grami. Nie wiem czy go podejmą. W "pismach" słanych do tych portali, proszę ich o ogólne potraktowanie tematu a nie skupienie się na mojej osobie. Udostępniłem im wszystko co zostało tutaj opisane.
ale najpierw FF przywali się do nas
Może udać, że go nie widzimy i w końcu pójdzie sobie?