Kule mole specjalnie przed pracą chciałem zassać ale o 6:00 nie było na szczęście do 16:00 w pracy i lecę grać Ciekawe czy z DLC będa jakieś poprawki jak myślicie ? a może juz ktoś gra i zauważył że wszystko naprawili hahahha
Aktualizacja zostanie udostępniona we wtorek 14 marca na wszystkich platformach sprzętowych. Będzie się z nią wiązać przerwa w działaniu trybu sieciowego gry:
PC: tryb online będzie niedostępny przez dwie godziny, od 9:00 czasu polskiego.
PS4: tryb online będzie niedostępny przez dwie godziny, od 11:00 czasu polskiego.
Xbox One: tryb online będzie niedostępny przez dwie godziny, od 13:00 czasu polskiego.
Wszytko jest opisane, wystarczy czytać
~~ Pecetowiec od zarania dziejów. ~~ Gram bez spiny, zabijam klawiszem Q~~ Sprawdź się w Zula Europe~~
Komentarz
W jedności siła. O sile jedności świadczą jednostki.
Sugerowałem się tym co czytam na forum :P może pomyliłem wtorek ze środą jeden kij już za chwilę dodatek Panie i Panowie gramy !
jak go pobrac u mnie nic nie startuje
~~ Pecetowiec od zarania dziejów. ~~ Gram bez spiny, zabijam klawiszem Q ~~ Sprawdź się w Zula Europe ~~
Otwórz Origin, wejdź do biblioteki, prawym przyciskiem myszy na ikonę BF1 -> Aktualizuj grę
Linia frontu przypomina mi intensywnością szturm z bfbc2.
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
image hosting
image hosting
image hosting
image hosting
Na następnej mapie poszło jak z płatka.
~~ Pecetowiec od zarania dziejów. ~~ Gram bez spiny, zabijam klawiszem Q ~~ Sprawdź się w Zula Europe ~~