Oczywiście że bug, miałem to samo. Najpierw zrobiłem 15 zabić z Beneta i dołożyłem 3 z moździerza a w następnej rundzie wyzerowało zabicia z Beneta. RSC poszedł bez problemów.
U zwiadowcy jest to samo. Zrobiłem 5 killi w głowę rosyjskim w rundzie a w następnej było wyzerowane. Tylko u medyka i szturmowca poszło wszytko bez problemu
Mała podpowiedź dla ludzi, którym się coś resetuje. Z moich obserwacji z CET wynika, że zaczynamy odblokowania od zadań nie wymagających zrobienia czegoś w jednej rundzie. Przykładowo 10 fragów na moździerzu zostaje, bo chodzi o ogół, a 15 Benetem trzeba zrobić zanim skończy się konkretna bitwa, bo w kolejnej zaczynamy zabawę od zera. Najpierw róbcie sumujące się zadania, a później te "w jednej rundzie..." i będzie dobrze
14 marca, 9:00 PT – 19 marca, 9:00 PT
Punkty doświadczenia zdobyte przez ciebie w powyższym okresie będą podwajane
Battlefield 1
Misja Premium
Zaloguj się i graj w podanym okresie
Zagraj w dowolnym trybie, wykorzystującym zawartość z dodatku „Nie przejdą” do Battlefield 1
Zdobądźcie 200 mln PD
Nagroda: 500 jedn. złomu
Nagroda zostanie przyznana po 20 marca
Mała podpowiedź dla ludzi, którym się coś resetuje. Z moich obserwacji z CET wynika, że zaczynamy odblokowania od zadań nie wymagających zrobienia czegoś w jednej rundzie. Przykładowo 10 fragów na moździerzu zostaje, bo chodzi o ogół, a 15 Benetem trzeba zrobić zanim skończy się konkretna bitwa, bo w kolejnej zaczynamy zabawę od zera. Najpierw róbcie sumujące się zadania, a później te "w jednej rundzie..." i będzie dobrze
Zgadzam się z Tobą, co nie zmienia faktu że i tak uważam to za bug, bo kolejność wykonywania zadań jest dowolna, bynajmniej nie ma nigdzie napisane że jest inaczej, a skoro wykonuje zadanie ilość zabic w rundzie z danej broni to nie powinno mi się to resetowac.
Wie ktoś jak odblokować legendarną szablę francuską? Niby jest do poskładania jak pałka Bartek, ale w spisie elementów w pakietach nie widać jej części.
Wypraszam sobie nazywanie moim imieniem pałki. To maczuga Być może pojawi się dopiero w kolejnej "edycji" pakietów choć wydaje mi się, że już powinno lecieć.
A czy przypadkiem z szablą francuską to nie jest tak, że jest ona dostępna na jakiejś mapie tylko i można ją użyć raz na runde? nie pamiętam dokładnie tego ale widziałem jakiś film na yt jakiegoś gracza, który o tym mówił. Wynikało z tego, że z tą szablą to było coś ala z klasami elitarnymi.
EDIT: znalazłem, ale nie wiem czy to jest to samo -
Jest w częściach do składania, więc wątpię by miało to być rozwiązane jak elitarna klasa. Choć jeżeli przyszło im na myśl by nie ograniczać czasowo Linii Frontu to strach myśleć co jeszcze im może przyjść.
To dwie różne szable. Ta z filmiku pojawia się raz na runde i jeśli ją weźmiesz to zastępuje ona broń białą jaką miałeś i zabija jednym trafieniem. Natomiast ta składana z części to prawdopodobnie odpowiednik szabli kawaleryjskiej tylko że będziesz mógł jej używać każdą klasą i nie zabija jednym trafieniem jak przeciwnik ma 100% życia.
Też zacząłem to doceniać i niech tego nie zmieniają. W końcu jest tryb, w który w zgodzie mogą grać wszyscy, ze spiną, bez spiny, z ogarem czy tez bez.
Mój dotychczasowy rekord to 144 minuty na serwerze 64 graczy.
~~ Pecetowiec od zarania dziejów. ~~ Gram bez spiny, zabijam klawiszem Q
Wszystko fajnie i pięknie, ale jest jedna rzecz która mnie irytuję i pewnie nie tylko ja to zauważyłem, a mianowicie próbując przeskoczyć, wskoczyć na jakaś przeszkodę dość często to nie wychodzi i trzeba obejść etc. Piszę o PS4, bo nie wiem jak się ma sprawa w przypadku innych platform. Ale to irytujące kiedy próbuję coś przeskoczyć "X" razy bez skutku. W przypadku map z podstawki takie coś nie miało miejsca.
No i po raz enty napiszę, że przydałoby się więcej zamkniętych map typu Fort De Vaux.
Wszystko fajnie i pięknie, ale jest jedna rzecz która mnie irytuję i pewnie nie tylko ja to zauważyłem, a mianowicie próbując przeskoczyć, wskoczyć na jakaś przeszkodę dość często to nie wychodzi i trzeba obejść etc. Piszę o PS4, bo nie wiem jak się ma sprawa w przypadku innych platform. Ale to irytujące kiedy próbuję coś przeskoczyć "X" razy bez skutku. W przypadku map z podstawki takie coś nie miało miejsca.
No i po raz enty napiszę, że przydałoby się więcej zamkniętych map typu Fort De Vaux.
Pozdrawiam.
Było tak już x czasu i mnie też to strasznie irytuje, bo zazwyczaj kiedy akurat potrzeba gdzieś wskoczyć / przeskoczyć to się tak dzieje. Na PC jest tak samo ale dam Ci mała radę, która u mnie się sprawdza. Gdy wchodzę na coś, przeskakuje, to nie trzymam wcisnietego W i wtedy prawie zawsze się udaje, z zaznaczeniem prawie. Spróbuj u siebie nie trzymając chodzenia do przodu przeskoczyć czy wejść na coś, powinno być lepiej. Efekt "spadania" powinien być mniej odczuwalny.
mam pytanie można robić zadania (odblokowanie broni) bez DLC, bo słyszałem że można tylko nie da się na końcu odblokować broni na sam koniec, ale postęp procentowy można.
mam pytanie można robić zadania (odblokowanie broni) bez DLC, bo słyszałem że można tylko nie da się na końcu odblokować broni na sam koniec, ale postęp procentowy można.
Ciezko powiedziec ale chyba najprosciej bedzie Ci samemu sprawdzic. Zrob dwa kompletne zadania na konkretna bron i zobacz czy postep zostanie.
Jest już w sprzedaży dodatek DLC "nie przejdą" osobno na razie znalazłem na PS4 za 63 zł. Nie tak drogo myślałem że będzie gorzej. Na PC powinno być zatem od jutra do 60 zł:
Komentarz
U zwiadowcy jest to samo. Zrobiłem 5 killi w głowę rosyjskim w rundzie a w następnej było wyzerowane. Tylko u medyka i szturmowca poszło wszytko bez problemu
https://www.battlefield.com/pl-pl/calendar/battlefield-1
Battlefield 1
2xPD Premium
Punkty doświadczenia zdobyte przez ciebie w powyższym okresie będą podwajane
Battlefield 1
Misja Premium
Zaloguj się i graj w podanym okresie
Zagraj w dowolnym trybie, wykorzystującym zawartość z dodatku „Nie przejdą” do Battlefield 1
Zdobądźcie 200 mln PD
Nagroda: 500 jedn. złomu
Nagroda zostanie przyznana po 20 marca
Zgadzam się z Tobą, co nie zmienia faktu że i tak uważam to za bug, bo kolejność wykonywania zadań jest dowolna, bynajmniej nie ma nigdzie napisane że jest inaczej, a skoro wykonuje zadanie ilość zabic w rundzie z danej broni to nie powinno mi się to resetowac.
W jedności siła. O sile jedności świadczą jednostki.
Nowe pewnie będą lecieć jak Ci bez premium będą grali w dodatek ? mam jednak nadzieje ze szybciej.
EDIT: znalazłem, ale nie wiem czy to jest to samo -
dla leniwych było by po polsku .....
Mój dotychczasowy rekord to 144 minuty na serwerze 64 graczy.
~~ Pecetowiec od zarania dziejów. ~~ Gram bez spiny, zabijam klawiszem Q
Pozdrawiam.
✮ PSN IKnazZo
Było tak już x czasu i mnie też to strasznie irytuje, bo zazwyczaj kiedy akurat potrzeba gdzieś wskoczyć / przeskoczyć to się tak dzieje. Na PC jest tak samo ale dam Ci mała radę, która u mnie się sprawdza. Gdy wchodzę na coś, przeskakuje, to nie trzymam wcisnietego W i wtedy prawie zawsze się udaje, z zaznaczeniem prawie. Spróbuj u siebie nie trzymając chodzenia do przodu przeskoczyć czy wejść na coś, powinno być lepiej. Efekt "spadania" powinien być mniej odczuwalny.
Ciezko powiedziec ale chyba najprosciej bedzie Ci samemu sprawdzic. Zrob dwa kompletne zadania na konkretna bron i zobacz czy postep zostanie.
http://www.euro.com.pl/cyfrowe-dodatki-do-gier/sony-battlefield-1-nie-przejda-dlc-kod-aktywacyjny-.bhtml?gclid=CP254YfQ9tICFUVkGQod69MBYg&gclsrc=aw.ds&dclid=CJvx84fQ9tICFUcUGAod6A0Mwg