Widzę że forum tętni życiem jak pieron

PC: Offline for two hours starting 12am PT, 3am ET, 8am BST, 9am CEST
PS4: Offline for two hours starting 2am PT, 5am ET, 10am BST, 11am CEST
Xbox One: Offline for two hours starting 4am PT, 7am ET, 12pm BST, 1pm CEST.
1
Komentarz
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
UWAGA! Lista w języku trudno przyswajalnym dla graczy wyklętych i innych "P"olskich Polaków.
ŹRÓDŁO
ŹRÓDŁO 2
/Edit:
Minęła już doba od aktualizacji a en-us i pl-pl nadal nieaktualne...
Dodatkowo informuję, że nie planuję tłumaczenia w języku koreańskim.
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Dodatkowo informuję, że nie planuję tłumaczenia w języku koreańskim.[/quote]
Po co takiw teksty? Przekleiles tylko cos, co juz kazdy mogl wcześniej przeczytac i jeszcze to...
Nie kazdy musi znac angielski, ale nie jest to powod by sie nasmiewac. Jak masz cos wklejac i posac takie teksty, to lepiej nic nie robić, bo i tak kazdy zainteresowany juz to przeczytal i to bez "pomocy" ze strony banderowca.
2. Nie odróżniasz ostrzeżenia od naśmiewania. Ważne że zainteresowani rozumieją.
3. Podrzuć mi proszę link z polskiego forum, gdzie każdy zainteresowany mógł to sobie wcześniej przeczytać. Jeżeli nie dasz rady znaleźć na polskim forum może być z angielskiego. Ba, może być nawet info z oficjalnej polskiej strony.
A dociera do ciebie fakt, że kiedy to wrzucałem to jeszcze nigdzie prócz reddita nie wisiało? Gdyby tak było to bym podał link do oficjalnej strony (co z resztą zrobiłem jak sprawdziłem, że łaskawie wrzucili na gb). Rozumiem że wg ciebie każdy Polak śledzi reddita czy inne strony niż oficjalną polską tak?
I kompletnie nie masz pojęcia z kogo się nabijam. Ja nie nabijam się z tych, którzy nie znają angielskiego. Ja nabijam się z tych, którzy uważają że na polskim forum nie mają prawa pojawiać się informacje w języku innym niż polski. Takich forumowych pseudopatriotów. A jakie oni znają języki jest dla mnie kompletnie bez znaczenia. Jak ktoś zamieści jakąś informację w języku którego nie znam to albo ją sobie tłumaczę albo po prostu nie czytam. A nie robię "gównoburzę" w stylu. "Ło matko na polskim forum po angielsku piszo".
Może tobie nie pomagam. Z resztą możesz się domyślać jak bardzo jest mi w związku z tym wszystko jedno. Jednak założę się, że kilka osób na krzyż skorzystało z tej wrzutki i dla nich to robię. A ty w sumie w czym do tej pory pomogłeś?
Nie dziwie siw twz ludziom, ze chca miec na polskim forum informacje po polsku, bo rozbieznosci w nieoficjalnych tlumaczeniach moga zrobic swoje.
Ja mam pomagac jakiejs gimbazie z prawie martwego forum?:D Ja gdy czegos szukam i to gdzies jest - to znajdę. Zapisalem siena "forum" z nudow jadac metrem i raz na ruski rok wejde cos przeczytac. Biorac pod uwagę, co tu jest... juz chyba przestanę:)
Właśnie przez takich ludzi jak Ty coraz mnie osób czyta i korzysta z forum, weź zimny prysznic i zmień nastawienie
Od siebie mogę tylko tyle dodać że nie śledzę wszelkich stron odnośnie Battlefielda 1 więc głównie tutaj zerkam - baaa nie mam nawet Facebooka (dziwne co ? ale jakoś sobie bez tego radzę...) i bardzo fajnie że @Your3vilTwin to wrzucił chociażby po ang
No ale to nie zmienia faktu, że masz rację. Robimy za kogoś robotę.
W polskiej części serwisu nadal cisza o wczorajszej aktualizacji.
Może wszyscy na urlopy pojechali
(Ok minusowanie możecie już zacząć biorę na klatę
Niby pierdoła ale przydatna.
https://forums.battlefield.com/pl-pl/discussion/2526/battlefield-1-prise-de-tahure-update-notes-kacik-profesjonalnego-tlumacza-cześc-kolejna#latest