Ładne mapy. Bronie z wyjątkiem Fedorova jakby z gorszego sortu, snajperki to już w ogóle nie różnią się prawie niczym od poprzednich modeli. Rosyjskie uzbrojenie skończy jak francuskie. Łódka na plus, bombowiec też bardziej okazały, ale chciałbym zobaczyć jakiś ruski czołg.
Zbyt wolno wychodzi dodatkowa treść... Ja i tak uwielbiamy tą grę. Klimat wg mnie jest cudowny. Oprawa audio video fantastyczna. Będę grać aż wyjdzie następny BF.
Na czerwono oznaczono miejsca usytuowania pro snajperów mających największy wpływ na rozgrywkę
Najważniejsze miejsca to wyspy z prawej strony i w środkowej, dolnej części gdzie nie ma flag.
Obecnie jest petycja by zwiększyć mapę o wyspy z górnej części. Po co mają się marnować.
Pan Westie zdobył garstkę nowych informacji na temat nowego systemu postępów w BF1.
Najważniejsze info:
nowych specjalizacji (cokolwiek to znaczy, bo w wideo na ten temat same spekulacje oparte na systemie działającym w BF4, którego i tak 90% graczy nie ogarniała)
Jedyne potwierdzona informacja to że specjalizację będzie można dopasować do swojego stylu gry.
Ja gdy gram wsparciem i widzę nisko i wolno lecący bombowiec strzelam prawie zawsze i kilka razy udało mi się zestrzelić.
Ale jako zadanie uważam że jest za trudne, trzeba mieć dużo szczęścia, samolot musi być dość mocno uszkodzony.
Takie sytuacje nie zdarzają się zbyt często.
DICE chyba przemyślało sprawę i teraz zamiast Madsena ma być dowolny LMG.
Wygląda na to, że będziemy mogli bawić się w masakrowanie bolszewików na ulicach Petersburga... Już mi się podoba
Wołgograd (ros. Волгоград, do roku 1925 Carycyn (ros. Царицын), od 10 kwietnia 1925 do 7 listopada 1961 Stalingrad (ros. Сталинград)) – miasto obwodowe w Rosji, nad dolną Wołgą.
Świetny pistolet, będzie czym się bawić w wolnych chwilach. Podano dokładniejszą datę premiery dodatku?
Jest to kolejny dodatek z sześcioma mapami co jest dużym plusem moim skromnym zdaniem, teraz jest wczesny dostęp do "Przełęczy Łupkowskiej" dla PREMIUM - kolejne mapy czyli cały dodatek we wrześniu : "Albion" , "Galicja" , "Twierdza Brusiłowa" i kolejne dwie z wojny domowej z bolszewikami "Carycyn" i "Rzeka Wołga" - nie wiadomo, chyba październik. Kontekst historyczny jak zwykle rewelacja, mapy oparte na prawdziwych bitwach. Liczę na to, że kolejne dwa dodatki również dostaną po 6 map ..
Lance do boju, szable w dłoń - bolszewika goń, goń, goń!
Komentarz
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Najważniejsze miejsca to wyspy z prawej strony i w środkowej, dolnej części gdzie nie ma flag.
Obecnie jest petycja by zwiększyć mapę o wyspy z górnej części. Po co mają się marnować.
[video]
Mamy nawet pierwsze zrzuty ekranu
Reszta tutaj.
/W sumie ta dyskusja to czy się w wątku "Środowisko Testowe CTE", faux pas
DICE chyba przemyślało sprawę i teraz zamiast Madsena ma być dowolny LMG.
BLOG.PLAYSTATION.COM
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Czym byłoby forum internetowe gdyby przeniosło się do realu?
Obozem koncentracyjnym.