Witam poszukuję 3 osób do odblokowania łuku Widmo. Posiadam wszystkie DOG TAGI i zadania widmo, tak Wiem że można go podnieść ale bardziej rozchodzi mi się o te ostatnie zadanie PSN: R4zzzKiller46 PS. PlayStation3 i dogadamy się na priv ps3
Jestem chętny, tylko najpierw muszę znaleźć któryś nieśmiertelnik, jakoś słabo mi to na razie idzie (chyba że pomożesz ). Zadania mam zrobione. Jakby co to mój nick PSN: mrcnsdwsk
Edit: Dobra, mam już 2 nieśmiertelniki z Kryptonimu Młot i Operacji Zamieć. Jak ogarniesz jeszcze 2 chętnych to daj znać.
Edit 2: Mam już wszystkie. Jednego ziomka jestem w stanie namówić, także pozostaje nam jeszcze jedna osoba.
Ogarnięte, Wielkie dzięki Marcin90s Jeśli ktoś potrzebuje zjechać windą lub potrzebuje pomocy w szukaniu dog tagów chętnie pomogę.... Nick Psn: SKORY30
Komentarz
Edit: Dobra, mam już 2 nieśmiertelniki z Kryptonimu Młot i Operacji Zamieć. Jak ogarniesz jeszcze 2 chętnych to daj znać.
Edit 2: Mam już wszystkie. Jednego ziomka jestem w stanie namówić, także pozostaje nam jeszcze jedna osoba.