Gra: Sklepowa Pudełkowa
Konfiguracja:
i5 2400
RX 580 8GB
8gb RAM GoodRam
GIGABYTE H61M-S1
System: Windows 10 (64bit)
Podczas gry multiplayer mam dziwne spadki fpsów tzw. freezy. Podczas rozgrywki single player wszystko jest ok i gra jest bardzo płynna. Niezależnie od ustawień grafiki jest to samo. W innych wideo na you tube takich problemów nie ma z tym samym procesorem. Pomóżcie pls
0
Odpowiedzi
BF1 Z Origin Platform
Windows 7 Professional SP1 64bit
procki to 2 cory 3.90 Ghz . AMD A6-6400K APU with Radeon(tm) HD Graphics
płytka głowna : A68HM-Plus
Grafika : Nvidia GTX 1050ti Strix 4GB DDR5
Ram : 12GB
Połączenie LAN
Power Supply : 600W Corsair
Chodzi o to że wiem że procki są za słabe bo gra wymaga min. i5 ale widziałem już nie raz jak ludzie grali na dualach i gra chodziła płynnie ... wpisy w pliku user.cfg też nic nie dają . siedze nad tym od 4 dni i opadają mi ręce może tu znajdę jakąś pomoc.
User.cfg jaki teraz mam to:
Gametime.MaxVariableFPS 60
WorldRender.MotionBlurEnable 0
WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime 0
WorldRender.MotionBlurForceOn 0
WorldRender.MotionBlurMax 0
WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0
WorldRender.MotionBlurQuality 0
procesor - Intel Core i5-6500 Skylake
karta graficzna - MSI GeForce GTX 1060 6gb Gaming
płyta główna - MSI B150M PRO-VDH
ilość pamięci - HyperX FURY 2x8 DDR4
zasilacz - Be Quiet! SYSTEM POWER 8 500W
Kiedys mi na ultra/wysokich smigało a teraz nie ma znaczenia czy srednie czy niskie i tak fps leca na leb na szyje...
Ma gorsze osiągi niż i5 7400 z podanych wymagań wynika że nasze procki nawet minimalnych nie spełniają a są lepsze niż procek na rekomendowanych nie mówiąc już o tym że ten fx na minimalnych jest porównywalny do i3 6100 o co w tym chodzi ?
Ja jako posiadacz tego procesora mogę potwierdzić że wykręcony na 4,5GHZ z gtx1070 ciągnie 99,9% tytułów. Tylko w ARMA3 dostaje czasami czkawki.
A jak są tworzone wymagania? A no z dooopy. Od czasu kiedy prawie żadne korpo nie przykłada się do optymalizacji gier na PC wymagania sobie można między bajki włożyć.
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri