Z przyjemnością zapraszam chętne osoby do wstąpienia w szeregi
Vigilantes of Darkness [VOD]
Jesteśmy plutonem weteranów Battlefield kochających grać dobrze się przy tym bawiąc.
Są wśród nas przyjaciele DICE,Game Changers i mnóstwo wspaniałych ludzi z całego świata.
Pluton powstał w USA ale szybko zdobył popularność na całym świecie i w tej chwili jest nas ponad 130 osób
Możecie nas znaleźć na twitterze
Gdzie są zamieszczane wszystkie informacje takie jak : Przyjęcia nowych osób czy organizowane imprezy
Co możemy zagwarantować ?
Przede wszystkim znakomitą zabawę ze wspaniałymi ludźmi
W przypadku problemów liczyć na pomoc
Posiadamy dwa serwery jeden w USA drugi w Europie
Co jakiś czas organizowane są imprezy które są transmitowane przez naszych generałów TheArchB1shop ,BuckshotBetty717 oraz znany portal Hardcore League
Na ostatniej imprezie można było zgarnąć fajną nagrodę - nieśmiertelnik "Byłem tam"
Jeżeli się zdecydujecie szukajcie nas na PS4 lub przez aplikację wpisując Vigilantes of Darkness
Możecie pisać tutaj o złożonym wniosku o przyjęcie jestem pułkownikiem w jednym z plutonów to przyspieszy rekrutacje
Jak macie pytania śmiało piszcie z przyjemnością odpowiem
Do zobaczenia na polu bitwy!
0
Komentarz
Jeżeli ktoś ma problem ze zrobieniem nowego easter egg to mamy swój serwer
Z przyjemnością pomogę PSN ID : Rydzu_
Pluton rośnie w siłę mamy już ponad 170 aktywnych osób
Najbardziej aktywni Polscy gracze to michu1799,W13siek_,YarexPL i ja Rydzu_ .Gdybyś potrzebował pomocy w zrobieniu dwóch nieśmiertelników Początek i Konflikt daj znać.
Przy okazji: wczoraj odbyła się bitwa VoD vs BANE w której wygraliśmy ze zdecydowaną przewagą.
Jasne. Dzięki, nie ma problemu. Może się zwolni miejsce (w co wątpię) to się wstrzelę
Halloween Party
Proszę przestrzegać zasad
Zwycięzców ogłoszę zaraz po wydarzeniu/bitwie lub dnia następnego w zależności jak długo przeciągnie się rozgrywka ostatnio trwało to ponad 7 rund
Następne wyzwanie niebawem jak zawsze na serwerze Vigilantes of Darkness