Ale w fpsy to gram na PC bo nie jestem masochistą.
bo trzeba mieć naprawdę nudne i prostackie życie by w grze gdzie każda sekunda się liczy celować gałką od pada.później masz na czacie."hacker,hack,cry,noob team"
bo trzeba mieć naprawdę nudne i prostackie życie by w grze gdzie każda sekunda się liczy celować gałką od pada.później masz na czacie."hacker,hack,cry,noob team"
Zdziwiłbyś się jak jadę takich na PC a gram kontrolerem
Widziałem że pojawił się nowy dział
Battlefield V ogłoszenia
Myślę że za wczasu warto tez zrobić pomoc techniczna
Gdzie jak nie tam jednorazowi użytkownicy forum coś napiszą
Ciekaw jestem jak będzie wyglądać reszta map
Edit
Klikając pomoc techniczna odsyła ma AnswersHQ
Battlefield V ogłoszenia
Edit
@JanKiller69
Od samego początku istnienia forum tak to miało wyglądać, sprawy (problemy) techniczne kierowane miały być do AHQ po to został stworzony ten dział. I też więcej ludzi z suportu EA działa właśnie na tamtym forum.
Destruction = End of the old and the begin of the new.✴ TEAM: TSHLD ✴ http://tiny.pl/g5q77
Battlefield V ogłoszenia
Edit
Brakuje tylko działu "Ściana płaczu" dla stałych bywalców tego forum.
I w końcu jakiś sensowny pomysł! @TheGhartan na moderatora!
Nie trolluję. Poważnie piszę. To forum zdecydowanie potrzebuje kogoś konkretnego z własnym zdaniem.
TTK i TTD – dopracowujemy parametry broni automatycznych, aby wartości TTK (czas do zabicia) i TTD (czas do śmierci) były sprawiedliwe i pozwalały na emocjonującą rozgrywkę.
Jak zaczną przy tym grzebać to coś czuję, że zepsują tym całą grę.
zmiany w prędkości wykrwawiania i powrotu do walki zaowocują szybszym powrotem do akcji
naprawa błędów związanych z dźwiękiem
zmiany w balansie broni które wpłyną na zmianę TTK, TTD (nerf dla STG bardziej niż pewny)
poprawa błędów w netcodzie który powodował że otrzymywaliśmy więcej obrażeń niż powinniśmy (SOON™)
więcej klas pojazdów w pełnej wersji gry (lekkie czołgi; pojazdy AA i inne) w becie były tylko czołgi średnie i ciężkie
prędkość obrotu lufy, prędkość, zwrotność, opancerzenie będzie uzależniona od klasy pojazdu
na Hamadzie będą lotniska (może nawet bazy?)
samoloty w tej samej klasie będą miały bardziej wyrównane osiągi i zostaną wzmocnione no i oczywiście dostaną buffa żeby być większym zagrożeniem dla piechoty
Reasumując zmiany w aspektach na które zwracaliśmy uwagę w naszych spostrzeżeniach z Bety.
Komentarz
Zdziwiłbyś się jak jadę takich na PC a gram kontrolerem
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Battlefield V ogłoszenia
Edit
Sprzedam konto Origin wraz z BF V
@JanKiller69
dział BF V ogłoszenia póki co będzie prowadzony tylko przez nas czyli @EA_Kuba, @EA_Odix, @SylwesterSpalony oraz @Rydzu2015. i będą tam pojawiać się wszelkie oficjalne wiadomości na temat BFV
Wszelka pomoc techniczna będzie kierowana na HQ i tam będą udzielane odpowiedzi w odpowiednich działach pomocy.
Jak nie będzie "jednorazowych" użytkowników to wiecie kto tutaj zostanie nie?
Ja jeszcze tylko czekam na zmodyfikowaną wersję regulaminu
Poza tym nie wiecie po co jest dział ogłoszenia? Takie nasze Battefieldowe TVP Info...
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
A tak całkiem serio
Czemu przerzucana jest pomoc techniczna na ahq ?
Od samego początku istnienia forum tak to miało wyglądać, sprawy (problemy) techniczne kierowane miały być do AHQ po to został stworzony ten dział. I też więcej ludzi z suportu EA działa właśnie na tamtym forum.
Brakuje tylko działu "Ściana płaczu" dla stałych bywalców tego forum.
@TheGhartan na moderatora!
Nie trolluję. Poważnie piszę. To forum zdecydowanie potrzebuje kogoś konkretnego z własnym zdaniem.
W jedności siła. O sile jedności świadczą jednostki.
W skrócie:
- więcej amunicji na start dla niektórych broni
- większa "pojemność" amunicji
- jedna pateczka więcej na start (jeszcze nad tym myślą)
- zmiany w oświetleniu dla poprawy widoczności żołnierza (wszystkie mapy)
- zmiany w prędkości wykrwawiania i powrotu do walki zaowocują szybszym powrotem do akcji
- naprawa błędów związanych z dźwiękiem
- zmiany w balansie broni które wpłyną na zmianę TTK, TTD (nerf dla STG bardziej niż pewny)
- poprawa błędów w netcodzie który powodował że otrzymywaliśmy więcej obrażeń niż powinniśmy (SOON™)
- więcej klas pojazdów w pełnej wersji gry (lekkie czołgi; pojazdy AA i inne) w becie były tylko czołgi średnie i ciężkie
- prędkość obrotu lufy, prędkość, zwrotność, opancerzenie będzie uzależniona od klasy pojazdu
- na Hamadzie będą lotniska (może nawet bazy?)
- samoloty w tej samej klasie będą miały bardziej wyrównane osiągi i zostaną wzmocnione no i oczywiście dostaną buffa żeby być większym zagrożeniem dla piechoty
Reasumując zmiany w aspektach na które zwracaliśmy uwagę w naszych spostrzeżeniach z Bety.BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri