Witam. Chciałbym dołączyć do plutonu.
Tomek, Wiek 43 lata. w BF i podobne gram od ponad 10 lat. Wcześniej na konsolach, ale nie chce już mieć kolejnej konsoli w domu, dlatego odkopałem mojego kompa ze strychu i gram teraz na nim. Słuchawki z mikrofonem nie problem dokupić, tylko nie mogę się zdecydować na konkretny model. TS nie problem zainstalować. Głównie gram w weekendy (uroki posiadania potomstwa ) Ulubiona klasa to medyk. I na zakończenie....gram na padzie Jakoś do klawiatury z myszką nie mogę się przekonać.
Jestem Kamil, 33 lata (i nieco wyzszy poziom w grze) mam tylko BF1 Premium, ostatni czas gram i calkiem nie najgorzej mi to wychodzi wiec chce sprobowac sil w klanie. U mnie czas to glownie w tygodniu, a w weekendy roznie.
Komentarz
Tomek, Wiek 43 lata. w BF i podobne gram od ponad 10 lat. Wcześniej na konsolach, ale nie chce już mieć kolejnej konsoli w domu, dlatego odkopałem mojego kompa ze strychu i gram teraz na nim. Słuchawki z mikrofonem nie problem dokupić, tylko nie mogę się zdecydować na konkretny model. TS nie problem zainstalować. Głównie gram w weekendy (uroki posiadania potomstwa
Tak, aktualne
Zapraszam w takim razie na TSa najcul.net-speak.pl