^^ a pociski lubią się przenikać więc tak właśnie było U mnie przenikają przez pojazdy lądowe, wczoraj na trzy pociski tylko jeden trafił - i weź tu człowieku niszcz czołgi i inne upierdliwe dziadostwo :P
^^ a pociski lubią się przenikać więc tak właśnie było U mnie przenikają przez pojazdy lądowe, wczoraj na trzy pociski tylko jeden trafił - i weź tu człowieku niszcz czołgi i inne upierdliwe dziadostwo :P
Ta, niedawno na panzerstorm znowu miałem problem z czołgiem, którym nie mogłem zadawać obrażeń Trafiam w drugi czołg 10 razy i nic. Wycofałem się uzupełnić amunicję, wyszedłem z pojazdu i wszedłem ponownie po czym coś się chyba naprawiło. Tylko niestety na chwilę XD Tracę cierpliwość do tej gry.
Ile można? Zaczęło się od kilku dni bez powodu wywalanie z serwera, brak możliwości dołączenia do drużyny, bo nie ma takiego serwera, zatrzymywanie się gry.
Od kilku dni mam skoki w pingu z 30 do 300...
Takich scen z twojego filmu nie mam, ale wychodzenie z gry trwa bardzo długo, często sam zamykam przez wyjście do pulpitu, problem ma koniec mapy z wczytsniem nowej etc etc
Gra się miło, ale błędy zaczynają za bardzo dokuczac już
Ale jak ktoś już napisał, mam za dużo ram, za szybki ram procek i płyta też zapewne ssa
Hmmm a przypadkiem PING nie zależy od Twojego neta?
Wychodzenie z gry trwa długo, to prawda a samo działanie gry pozostawia wiele do życzenia - ja już wcześniej wspominałem po zakupie nowego SSD do BF V gra mi działała dużo lepiej pierwszego dnia ale drugiego dnia rwała jakbym grał na dziesięcioletnim sprzęcie.
I nadal niezakręconą wodę w piwnicy... Do tego szybki rzut okiem na twój konfig wskazuje na to że twój sąsiad ma niedrożny przewód wentylacyjny. Ewidentnie twoja wina a EA nie można nic zarzucić. Jedyna deska ratunku to zmiana w linii 50234509 z 0 na 1 w pliku stacjonowania. Tylko polecam to robić z rozwagą. Ostatnia nieudana zmiana w tym pliku skutkowała opuszczeniem baz na terenie naszego kraju przez wojska sowieckie.
Raczej z netem, albo klikanie wyszukaj grę powoduje wrzucenie na serwer UK albo gdzie indziej
Obawiam się że sąsiad może mieć jeden grzejnik odkrecony na 3 przez co przepływ wode przez instalacje jest mniejszy i to powoduje czarny ekran i problem z ładowaniem
Od kilku dni mam skoki w pingu z 30 do 300...
Takich scen z twojego filmu nie mam, ale wychodzenie z gry trwa bardzo długo, często sam zamykam przez wyjście do pulpitu, problem ma koniec mapy z wczytsniem nowej etc etc
Ale jak ktoś już napisał, mam za dużo ram, za szybki ram procek i płyta też zapewne ssa
bo tak chyba jest Xd. Mówię to patrząc co się dzieje z grą po lekkiej modernizacji kompa. Na starym może ze dwa razy musiałem używać Alt +f4 by wyjść z gry no i nie zwieszała się podczas wczytywania kolejnej mapy a dzisiaj za każdym razem nie mogę wyjść normalnie z gry
Od dwóch dni, mam zamrożony obraz po dwóch, trzech meczach. Musiałem robić alt/ctr/del. Dzisiaj po każdych dwóch meczach po prostu zamraża obraz i wywala mnie do pulpitu. Coś zepsuli. Komp dobry( 7700/1080/16GB). Mam szczerze dosyć.
Witam.
Miał ktoś może taka sytuację że w grze BFV nad głowa pokazuje całkiem inna nazwę gracza niż jest w rzeczywistości. Kumpel latał i szukał mnie po mapie bo mu zaczęło pokazywać jakaś inna nazwe nad moim żołnierzem. Sprawdzałem wszędzie(gra, origin, stronka ea) i wszędzie mam mój nick. Gdy gramy razem pokazuje mu jakiś "Kopacz rowów". Może ktoś wie o co biega? Z góry dzięki
Komentarz
W lewym, górnym rogu widać drugi pocisk wystrzelony przez kogoś innego, który trafia też w samolot.
@the_Aherus ma rację. Twój Piat w magiczny sposób przenikną przez samolot. To trafienie które widać na ekranie zaliczył Grattback.
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Faktycznie! Dzięki za analizę. Myślałem, że mnie oszukali, a tu faktycznie dwa Piaty poszły.
Ta, niedawno na panzerstorm znowu miałem problem z czołgiem, którym nie mogłem zadawać obrażeń
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Ile można? Zaczęło się od kilku dni bez powodu wywalanie z serwera, brak możliwości dołączenia do drużyny, bo nie ma takiego serwera, zatrzymywanie się gry.
Ale jak ktoś już napisał, mam za dużo ram, za szybki ram
Wychodzenie z gry trwa długo, to prawda a samo działanie gry pozostawia wiele do życzenia - ja już wcześniej wspominałem po zakupie nowego SSD do BF V gra mi działała dużo lepiej pierwszego dnia ale drugiego dnia rwała jakbym grał na dziesięcioletnim sprzęcie.
Obawiam się że sąsiad może mieć jeden grzejnik odkrecony na 3 przez co przepływ wode przez instalacje jest mniejszy i to powoduje czarny ekran i problem z ładowaniem
bo tak chyba jest Xd. Mówię to patrząc co się dzieje z grą po lekkiej modernizacji kompa. Na starym może ze dwa razy musiałem używać Alt +f4 by wyjść z gry no i nie zwieszała się podczas wczytywania kolejnej mapy a dzisiaj za każdym razem nie mogę wyjść normalnie z gry
Miał ktoś może taka sytuację że w grze BFV nad głowa pokazuje całkiem inna nazwę gracza niż jest w rzeczywistości. Kumpel latał i szukał mnie po mapie bo mu zaczęło pokazywać jakaś inna nazwe nad moim żołnierzem. Sprawdzałem wszędzie(gra, origin, stronka ea) i wszędzie mam mój nick. Gdy gramy razem pokazuje mu jakiś "Kopacz rowów". Może ktoś wie o co biega? Z góry dzięki
No właśnie nie bo teraz gramy i cały czas jestem "Kopacz Rowów" OCB?