.gra szarpie jakbym grał na zintegrowanej grafice i dysku HDD 5400 obr/m O_o Nie wspominam o nowych glitchach itd. bo chyba nie ma dnia aby ktoś o nich nie wspominał
Sprawdź może ustawienia graficzne Może podbiło je Tobie czy coś. Chyba, że masz dobrą maszynę, na której nie powinno to zrobić wrażenia.
Mam gtx1060 i na Ultra wyciągnie te 60fps ale obniżyłem wszystko do średnich aby jak najwiecej fps wyciągnąć (mam monitor 144hz) Ustawień nie zmieniło, po prostu ta gra działa jak chce.
EA puściło jakiegoś pacza. Ale w sumie to "zapomnieli" napisać jak cały ten system działa. A jak nie wiem jak działa (czyli nie jest wyjaśnione za co mam dostawać dodatkowe monety) to jak mam sprawdzić czy pacz ogólnie coś poprawił? EA?
EA puściło jakiegoś pacza. Ale w sumie to "zapomnieli" napisać jak cały ten system działa. A jak nie wiem jak działa (czyli nie jest wyjaśnione za co mam dostawać dodatkowe monety) to jak mam sprawdzić czy pacz ogólnie coś poprawił? EA?
Jeżeli to miało znaczyć, że być może pojawią się na kontach również zaległe monety to.. nadal nic nie dostałem Dla mnie to byłoby fajniejsze niż opcja, że teraz może dostanę te 1000 coinsów po jakiejś rundzie.
Póki nie dostanę zaległych kilkudziesięciu tysięcy coinsów to nie Poza tym powinni mogliby dorzucić coś w ramach przeprosin - a co tam, zachłanny jestem :P
Z tego co czytam w zakamarkach internetu i z tego co można zobaczyć u gwiazdorów youtuba to jednak nie działa to nadal jak sobie EA DICE zaplanowało...
Oni na bank mieli przygotowany system taki jak zaserwowali w Star Wars Battlefront 2. Ale że wybuchła epicka burza to musieli go przerobić. I się po prostu z tym nie wyrobili tak samo jak z połową rzeczy która już do premiery powinna być w tej grze...
Niech mi ktoś napisze na tym forum jak się ma sprawa z TTK bo mam wrażenie graniczącą z pewnością że coś jest nie na rzeczy , po moich obserwacjach w grze , bronie między innymi Gewer 43 mają znowu słabsze obrażenia
Niech mi ktoś napisze na tym forum jak się ma sprawa z TTK bo mam wrażenie graniczącą z pewnością że coś jest nie na rzeczy , po moich obserwacjach w grze , bronie między innymi Gewer 43 mają znowu słabsze obrażenia
Do ubicia kogoś z Stg44 lub M1A1 dalej potrzeba takiej samej ilości pocisków. Przynajmniej z tego co widziałem wczoraj i przedwczoraj.
Cholery idzie dostac czlowiek czeka ☹☹☹☹ 2 miesiace zeby moc CC pofarmic gram rundke dostaje na koniec 16k pkt i dostalem kolo 150CC to ma byc ten fix i ich system coinow? Przeciez to powinno sie dostawac 2x wiecej za samo posiadanie 10k pkt na koniec rundy powinno byc 500+ cc a nie takie smieszne ilosci. Odechciewa mi sie w tego battlefielda grac.
Do ubicia kogoś z Stg44 lub M1A1 dalej potrzeba takiej samej ilości pocisków. Przynajmniej z tego co widziałem wczoraj i przedwczoraj.
Zwracam honor , wszystko zależy na jakim serwerze się gra
Lol serio? Na różnych serwerach ta sama broń zadaje różne obrażenia? Czy może wczoraj przesadziłem z sokiem z gumijagód i mam problem z czytaniem ze zrozumieniem. Jeżeli tak to z góry przepraszam.
Z tej zmiany już dawno się wycofali... obowiązuje stary TTK, wszędzie.
Lol serio? Na różnych serwerach ta sama broń zadaje różne obrażenia? Czy może wczoraj przesadziłem z sokiem z gumijagód i mam problem z czytaniem ze zrozumieniem. Jeżeli tak to z góry przepraszam.
Wydaje mi się, że wczoraj dostałem kasę tylko za pierwszą rozegraną mapę i było to właśnie 2k, potem już chyba nic nie naliczało. Na koniec mapy pokazywana była tylko ilość PD i brak info o CC.
Komentarz
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Jeżeli to miało znaczyć, że być może pojawią się na kontach również zaległe monety to.. nadal nic nie dostałem
W skrócie im lepiej grasz, tym więcej piniążków dostajesz. Będzie też rekompensata. I jak? Zadowoleni?
Oni na bank mieli przygotowany system taki jak zaserwowali w Star Wars Battlefront 2. Ale że wybuchła epicka burza to musieli go przerobić. I się po prostu z tym nie wyrobili tak samo jak z połową rzeczy która już do premiery powinna być w tej grze...
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Lol serio? Na różnych serwerach ta sama broń zadaje różne obrażenia?
Z tej zmiany już dawno się wycofali... obowiązuje stary TTK, wszędzie.
Kwestia łącza i utraty pakietów
Dziś wbilem od 34307 do 36608
Co daje 2301 cc
300 cc za zadania
Więc 2001 cc za granie, grane około 3h