Co ogarnąć? Przecież w tej grze masz biec, strzelać, rzucić sobie granatem i nie zadawać pytań. 64 ludków na jednej fladze i super zabawa. Lepsza nawet, niż w Star Warsach. Dwójnogi są super, bardzo dynamizują rozgrywkę.
Np. na Hamadzie w obronie ustawić się np. z lewej flanki i kosić tych co będą atakować front :P A jako atakujący w czołgu z pomocą kolegów można też się wbić na flagi i zrobić różnicę. Wiadomo, to masówka na małych mapach. O to chodzi w tym trybie by dać namiastkę chaosu i rozwałki wszędzie dookoła.
Dla mnie spoko odmiana, ale na chwilę. Wolałbym RUSH lub podbój drużynowy. Do tego widać, że twórcom chyba się nie chciało bo dali aż dwie mapy....
Lol. Kogo już zabolało, że Sky wytknął prawdę? Przecież ten Sudan jest ewidentnie zerżnięty z singla... Pewnie dlatego dostaniemy ją tak "szybko"
Ktoś grał w ogóle w tego singla? Pewnie 99% zaczęła tylko dlatego, że prolog był zbugowany. 1% to dzieciarnia, która chciała jakieś skórki. Dla mnie OK
No ja grałem i Sky też grał widocznie też. Ja do mapy samej w sobie nic nie mam. W końcu "za darmo" nie? Ale wychodzi tutaj po raz kolejny ułomność modelu live service made by EA.
Lepsza przerobiona mapa z singla, niż żadna. Zresztą zazwyczaj z tych samych klocków tworzą te mapy, wiec co za różnica. Jedna z map tez przeciez stworzona będzie z Firestorma. Niech tylko robią takie mapy, gdzie piechota będzie mogła pograć jak w BF4 bez wielkich otwartych przestrzeni itd.
Dokładnie w tym rzecz. Tylko czemu tak późno? Gra cierpi od premiery na dość spory brak zawartości. Inne odsłony w tym czasie dostały już po kilka map. A BF5 ledwo dwie przez grubo ponad pół roku. Mapa gotowa od dawna. Oczywiście wymagała jakiegoś nakładu pracy ale można było ją puścić zdecydowanie szybciej i w jakimś stopniu zatrzymać większą liczbę graczy.
Your lubię Mestre. Robi świetną robotę, miło się to ogląda, ma świetny głos - generalnie stara się. Ten film też jest dobry i trudno się z nim nie zgodzić ale ... Ostatnie jego wypowiedzi w tym filmie są niepotrzebne. Nie będę tu cisnął po nim bo lubię jego robotę i mimo wszystko jest to gostek ze społeczności której już nie ma. Tylko po kiego grzyba zakończył ten film w ten sposób ?
Kiedyś to były Bf-y. Znaczy przed BF3 i kastratem BC2.
Nie widzę nic złego w tym, co powiedział na koniec. To źle, że chciałby, żeby studio miało więcej czasu na pracę nad grą i żeby robiło ją dla graczy, a nie dla inwestorów?
To może sprecyzuję od 10:50. Osobiście życzę mu więcej sceptycyzmu przy kolejnych odsłonach. Szczególnie przy premierach gdzie dopiero później dostrzega pewne "złe rzeczy". Osobiście nie jestem takim optymistą jak on. W skrócie: - problem serii zaczął się w BC2 - w BF3 zaczęły się problemy w studiu i pierwsze odejścia co było widać przy premierze 4-ki - w między czasie zaczęli robić dość podobne gry SW Battlefront i BF1 - odejścia doświadczonej ekipy z wizją i charyzmą dobrze nie wróży na przyszłość bo - nie ma obecnie ludzi co by potrafili zapanować nad Frosbite - widać to teraz, było widać gdy frosbite użyło BioWare przy ME Andromeda. Ten silnik ich przerósł a przecież nie pracują tam piekarze. W DICE obecnie jest to samo. - EA rządzi, karze i nagradza i w przypadku DICE gdzie został ochłap (a może już nic z dawnego DICE tam nie ma) ludzi, którzy zostali wyrobnikami na taśmie montażowej EA. DICE nie ma charakteru i jaj by forsować to co chcą robić. No ale od BF3 coraz mniej tych ludzi z jajami było. - teraz czekam w jakie sidła zastawione przez EA DICE i samo EA wpadnie - wrócą do premium, zostawią obecny model, co z płatnymi skrzyneczkami, co z serwerami, jak (czy) chcą stworzyć społeczność wokół swojego produktu której obecnie nie ma - itd.
Kiedyś to były Bf-y. Znaczy przed BF3 i kastratem BC2.
Komentarz
Gdyby tylko dali pograć w RDR 2 na PC, to natychmiast żegnałbym BFV
Np. na Hamadzie w obronie ustawić się np. z lewej flanki i kosić tych co będą atakować front :P A jako atakujący w czołgu z pomocą kolegów można też się wbić na flagi i zrobić różnicę. Wiadomo, to masówka na małych mapach. O to chodzi w tym trybie by dać namiastkę chaosu i rozwałki wszędzie dookoła.
Dla mnie spoko odmiana, ale na chwilę. Wolałbym RUSH lub podbój drużynowy. Do tego widać, że twórcom chyba się nie chciało bo dali aż dwie mapy....
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
Dokładnie w tym rzecz. Tylko czemu tak późno? Gra cierpi od premiery na dość spory brak zawartości. Inne odsłony w tym czasie dostały już po kilka map. A BF5 ledwo dwie przez grubo ponad pół roku. Mapa gotowa od dawna. Oczywiście wymagała jakiegoś nakładu pracy ale można było ją puścić zdecydowanie szybciej i w jakimś stopniu zatrzymać większą liczbę graczy.BATTLEFIELDTRACKER ↓Lista niedorobionych fanów. Prawdziwy mężczyzna klika wyłączenie "nie na temat".#NerfColibri
A to jest bardzo dobre pytanie w sumie
- problem serii zaczął się w BC2
- w BF3 zaczęły się problemy w studiu i pierwsze odejścia co było widać przy premierze 4-ki
- w między czasie zaczęli robić dość podobne gry SW Battlefront i BF1
- odejścia doświadczonej ekipy z wizją i charyzmą dobrze nie wróży na przyszłość bo
- nie ma obecnie ludzi co by potrafili zapanować nad Frosbite - widać to teraz, było widać gdy frosbite użyło BioWare przy ME Andromeda. Ten silnik ich przerósł a przecież nie pracują tam piekarze. W DICE obecnie jest to samo.
- EA rządzi, karze i nagradza i w przypadku DICE gdzie został ochłap (a może już nic z dawnego DICE tam nie ma) ludzi, którzy zostali wyrobnikami na taśmie montażowej EA. DICE nie ma charakteru i jaj by forsować to co chcą robić. No ale od BF3 coraz mniej tych ludzi z jajami było.
- teraz czekam w jakie sidła zastawione przez EA DICE i samo EA wpadnie - wrócą do premium, zostawią obecny model, co z płatnymi skrzyneczkami, co z serwerami, jak (czy) chcą stworzyć społeczność wokół swojego produktu której obecnie nie ma
- itd.