Czesć, jeżeli jesteś zainteresowany luźną, po prostu luźną grą to możesz dodać moje dwa PSNy do znajomych: - Kolednik1991 - Boski_Voski
Boski_Voski to profil na którym gram w BFa, a ten drugi służy mi do innych gierek. (Świetne wsparcie klienta EA, które nie pozwoliło mi odwiązać skradzionego origina od PSN)
Zwykle gramy wieczorem, są nas trzy osoby. Nie bawimy się w klany ani w "poważne" plutony bo już przez kilka przeszliśmy.
Też nie rozumiem jak można na padzie i konsoli grać w FPS'y, no ale wiem że ludzie grają i to niektórzy bardzo dobrze. Pewnie znacie gościa, ale jak nie to tak się nazywa jego kanał na YT, PinGuiNPL. Wprawdzie gość gra w CoD'a ale jest w 0,3% najlepszych graczy i gra padem pod PC. Na 1000 graczy on jest w trójce najlepszych.
Jeśli kolega opanował już tę sekretna sztukę odwracania się na padzie, to kolega jest w max. 1% najlepszych graczy konsolowych. Sporo oglądam gameplayów z konsol (maxiq, brokenmchine, aka-art itp) i 99% ludków nie potrafi odwrócić się na padzie, kiedy ktoś strzela im w plecy ... Stąd wzięło się zasadnicze pytanie po co grać w fpsy na konsoli (padzie).
Komentarz
jeżeli jesteś zainteresowany luźną, po prostu luźną grą to możesz dodać moje dwa PSNy do znajomych:
- Kolednik1991
- Boski_Voski
Boski_Voski to profil na którym gram w BFa, a ten drugi służy mi do innych gierek. (Świetne wsparcie klienta EA, które nie pozwoliło mi odwiązać skradzionego origina od PSN)
Zwykle gramy wieczorem, są nas trzy osoby. Nie bawimy się w klany ani w "poważne" plutony bo już przez kilka przeszliśmy.