Ogłaszam że servery wariują, przed chwilą miałem wszystkie bronie ale np skinów z kampanii nie miałem (trochę wkurw bo tylko raz się je zdobywa) teraz mam skiny itd ale broni już nie.... jutro dzwonię do EA bo tak się bawić to nie będziemy....
Witam wszystkich.
Hmm jesczcze godzine temu mialem 11 poziom w BF1 wylaczylem grę wchodze teraz i poziom 0 i nie moge wejsc na zaden serwer. Co jest do...
jak to ?????????!!!!!????????? mój prywatny czas poświeciłem którego już nie odzyskam na to aby wbić lvl postaci , gra kosztowała mnie 250zł i nic z tym teraz nie zrobie ??? no nie wierze w to , musi dać się to naprawić bo widze że sam z tym niemam problemu , paaawlitoopl - PS 4
Ogłaszam że servery wariują, przed chwilą miałem wszystkie bronie ale np skinów z kampanii nie miałem (trochę wkurw bo tylko raz się je zdobywa) teraz mam skiny itd ale broni już nie.... jutro dzwonię do EA bo tak się bawić to nie będziemy....
dlatego do wieczorka odpuszcze bf1 jak sa problemu, raz mi pokazuje bronie, za chwile zas ich nie mam, jak i z całą reszta, samo pojawia sie cos i znika hehe.
Dlaczego nie moge grac w battlefielda ? Kiedy go włączam to mam 0 level a miałem wyższy . O co chodzi ? Także kiedy wchodzę do meczu to mnie wywala i posze brak połączenia z EA .
Niewiem tez mam dzisiaj straszne problemy z wejsciem na serwer a na dodatek tego mam ten sam problem co TY , zerowy lvl , kasa jest ale lvl i ranga cała sie wyzerowała niemam pojecia czemu , niech to wkoncu ogarna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! każą płacić taka kase za gre a juz problemy są , czas stracony wszystko w ☹☹☹☹ , EA oddawaj mi kase i wsadz sobie ta gre w ......
Komentarz
Hmm jesczcze godzine temu mialem 11 poziom w BF1 wylaczylem grę wchodze teraz i poziom 0 i nie moge wejsc na zaden serwer. Co jest do...
Ja tez nie moge grac, ale z tym levelem jak nie zrobia to nieciekawie bedzie. Chyba trzeba bedzie kupic coda iw ,zeby mw 4 grac.
Chcesz zacząć zarabiać w internecie? Zaproś mnie do znajomych i odezwij się na PW!
~~ Pecetowiec od zarania dziejów. ~~ Gram bez spiny, zabijam klawiszem Q ~~ Sprawdź się w Zula Europe ~~
dlatego do wieczorka odpuszcze bf1 jak sa problemu, raz mi pokazuje bronie, za chwile zas ich nie mam, jak i z całą reszta, samo pojawia sie cos i znika hehe.
Wystąpił błąd
I chu....
wszystko wyzerowane, zostały tylko nieśmiertelniki i skiny z pakietów bojowych
???